Az aktív fertőzöttek száma 35 653 fő.

2032 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 52 212 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 46 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1305 főre emelkedett, 15 254-en pedig már meggyógyultak – írja a koronavirus.gov.hu.

Több mint kétezren fertőződtek meg itthon egy nap alatt

Az aktív fertőzöttek száma 35 653 fő. Az aktív fertőzöttek 30 százaléka , az elhunytak 38 százaléka , a gyógyultak 30 százaléka budapesti. 2132 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 197-en vannak lélegeztetőgépen.

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(koronavirus.gov.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Aggasztó a helyzet!!! És sajnos tiszti főorvos, a törzs, kásler és orbán dilettáns hozzá nem értése, kapkodása jellemzi a történetet. Tessenek elolvasni a kövekezőt!!! Nem elszomorító, hanam vérlázító!!!
444.hu/2020/10/22/akiket-a-halal-kozelebe-sodort-az-elfuseralt-jarvanykezeles
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Aggasztó a helyzet!!! És sajnos tiszti főorvos, a törzs, kásler és orbán dilettáns hozzá nem értése, kapkodása jellemzi a történetet. Tessenek elolvasni a kövekezőt!!! Nem elszomorító, hanam vérlázító!!!
444.hu/2020/10/22/akiket-a-halal-kozelebe-sodort-az-elfuseralt-jarvanykezeles
Nessy
Lényeg, hogy a vidéki turizmus, egyes gazdasági ágak működjenek! Legfeljebb az egészségügyi ellátás dől romjaiba, és a romok maguk alá temetik! Ez az operett törzs azon kívűl, hogy felolvassák a számokat, melyek validitása hagy némi kivánni valót, semmi értelmes kérdésre nem válaszol. Elmondja a hónapok óta ismert panel szöveget. Döntési joga nincs, majd O.V. dönt! Bukfenc mindent tud!
namihami
Ez az erdélyi határnyitás folyamatosan hozza az eredményét. Már naponta jön össze az ezer körüli új fertőzött. És semmi egyéb nem kellett hozzá csupán a határok megnyitása és VÉGRE a viszonylag nagyszámú szűrés megkezdése.
És a siker máris szemmellátható.
Pálinkás Pál
@namihami: Nem mindegy hány fertőzött van, ha azok nem betegek???, talán az igazi betegek számát kéne közölni...és ahogy látom az iuntézkedések fabatkát sem érnek, amíg azok akik valóban betegek lesznek a vírustól, szabadon kószálnak össze-vissza...! kíváncsi vagyok ,mikor jöttök rá arra az egyszerű lépésre, hogy a veszélyeztetetteket kell elkülöníteni pár hétre,míg a vírus lefut..!
zorka
@fideszes gyökér: No büszke lehetsz magadra!!! Nem sok olyan ember van akire így hallgat ez a moslék állat. Kívánságodat néhán órán belül teljesíti is. 444.hu/2020/10/22/dontott-a-kormany-uj-stadion-epul-pecsen
lusta
Ez az eredmény úgy lett, hogy közben lecsökkent a tesztek száma.
Yoda69
Vegyünk meg 100 ezer lélegeztető gépet, meg 100 millió maszkot. Biztos, ami biztos. szargyarto biztos tud occso kinai beszállítót jó pénzért.
kereső
@Yoda69: valami jó kis szlovák kamu céget közbeiktatva, hogy bejöjjön alkotmányos kőccség, fogy a 300 millirdból származó, vagy új héják vannak már a háttérben, akiknek adni kell.Szaporodnak ezek mint a nyű.
division
@Pálinkás Pál: Hajthatatlan vagy igaz?
propeller.hu/itthon/3589365-szlavik-koronavirus-veszelyesebb-mint-influenza-halalozasi-adatok-is
Próbálhatnád ezt a vírust tudományos oldalról is megközelíteni egyszer.
Pálinkás Pál
@division: haknis szlávik meg a tudomány...na ne röhögtess!!! tegnap aludtál??? vagy merre jártál...?? mert a csajszi az operett törzsben elkottyantotta hogy semmivel nincs több halott mint évek óta!!! de valaki ott nálatok észbe kaphatott ,mer gyorsan csináltak egy kamu KSH kimutatást, meg bedobták ezt a haknist, akinek semmi hitele!!! mellesleg az a szar hogy van net...így az ember utána tud nézni a valós adatoknak, nem csak azt látja amit a mangalica elrendel!!!
division
@Pálinkás Pál: A szerencse inkább az, hogy az embernek van két rokona is aki ismeri Jakab profot, immunológusok, kutatók, és sokkal tisztábban látnak ebben a kérdésben mint akik a neten írogatnak mint "hozzáértők".
Pálinkás Pál
@division: Halálozások növekedési ütem: 360 / nap látod ezt...ez az átlagos halálozási szám Magyarországon...ez volt tavasszal,ez volt nyáron is, meg évekkel ezelőtt is...hol a járványod??? jakabodról csak annyit, hogy a fidesz segge vége...rapport előtt még ő sem javasolta a maszkot ,meg a többi marhaságot, csak orbi szólt neki!!! még mielőtt ideírod jakab denevérkutató beosztottját, a másik szócsövet,nem érdekel az ő véleménye sem...már mondtam neked ,ne csak fidesz médiából köpd az okosságot, ha valami igazán érdekel a gugli a te barátod, az sem baj ha esetleg más nyelven is tudsz olvasni!!!
division
@Pálinkás Pál: Én tudok még pár nyelven olvasni, csak neked van köd a szemed előtt, hogy miért, azt csak te tudhatod. Itt egy újabb "álhír", kedves professzor úr:
www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-covid-19-szovodmeny/x98wwjb
Pálinkás Pál
@division: és akkor belinkeled a blikket...ami egy bulvárlap...olyan linket küldj,amiben klinikailag igazolták hogy súlyos szövődmények maradhatnak vissza.,...mondjuk valami tudományos,orvosi lapot...stb...mellesleg, aki covid miatt kórházba kerül,annak más egyéb súlyos baja van,tehát a "szövődményt" magával viszi,megvolt neki előtte is!!!
Pálinkás Pál
@division: "A tisztifőorvos idézte a Központi Statisztikai Hivatal csütörtöki adatközlését, amely szerint 2020 első kilenc hónapjában 3,3 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a tavalyi azonos időszakban."
tudsz olvasni...mai operett törzs tájékoztató...azért kisegítelek..KEVESEBBEN...mint tavaly, amikor nem "dúlt" a járvány!!!
Pálinkás Pál
@division: bocs...ez lemaradt az előbb..."Ezzel összhangban a 24 európai ország halálozási adatait összegző EuroMomo (Eurpean Mortalitiy Monitoring Project) sem regisztrált többlethalálozást Magyarországon."

"
division
@Pálinkás Pál: Blikk vagy Népszabadság egy kutya, utóbbinak mégis sokan hisznek:-)) A vírustagadó hány éves is volt, aki végül meghalt mert ráment a szívére?
Pálinkás Pál
@division: nem ráment a szívére, hanem szívbeteg volt már előtte is!!! hogy pontosak legyünk...és mindig azt mondom, az idősek ,meg az akut betegek vannak veszélyben...nem az átlagember...de valahogy nem feleltél...magyar operettörzs, meg nemzetközi kutatások szerint is 3,3 %-al kevesebb idén a halott,mint tavaly... hol dúl a járvány??? mert az egész világon nagyjából ez a helyzet...annyian haltak meg idén covidban,mint ahányan a közutakon.,..ez aztán a veszélyes pandémia!!!
division
@Pálinkás Pál: Veled kár erről vitázni, mert úgyis csak fújod a magadét. Hol is van az, hogy szívbeteg volt? Na és ha igen? Amennyiben nincs vírus, a krónikus beteg sem hal meg. Hogy lehet ezt meg a közúti balesetekben elhunytakat egybe fonni? Itt a gond nálad többek között.
Pálinkás Pál
@division: azért te hülye,,,mert balesetben kevés ember hal meg...mégis ugyanannyi mint a világjárványodban!!! fel tudod fogni?? összehasonlítottam a két számot...matematikailag ugyanannyi esélyed van arra hogy az úton hagyod ott a fogad,mint hogy meghalsz covidban!!! látod itt jön elő ,hogy csak némileg vagy intelligensebb a halfaroknál!!! nem fontam össze semmit, két számot egymás mellé tettem...
de csak a te, meg a gyengébbek kedevéért...: 1 093 028
Idei halálos közúti balesetek
ez nagyjából annyi,amennyien meghaltak a világjárványodban!!!
division
@Pálinkás Pál: Személyeskedsz is már egyből ha ellentmondanak neked? Ez vagy te, kibújt a szög a zsákból, erre vártam.
Pálinkás Pál
@division: nem személyeskedtem...jellemeztelek...meg próbáltam segíteni a szövegértésben!!!
division
@Pálinkás Pál: Nincs szükségem a segítségedre, és érdekes módon én nem hülyéztelek le. Itt van a nagy különbség köztem és közted, meg még valószínűleg sok egyébben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.