Egy ellenzéki vezetésű kerület kért segítséget a tisztifőorvostól, a Budapest Főváros Kormányhivatalának fideszes vezetője nemet mondott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Aki Én: Hülyének lenni állampolgári jog, és Sára Botond él is a jogával!! Nem ez a jótét lélek írt levelet, miszerint a kórházból idősotthonba visszaszállított betegről nem kell vírus teszt? Aztán ugyanazzal a lendülettel le is tagadta?
Pálinkás Pál
ha nincs járványügyi vészhelyzet, akkor milyen alapon vannak a korlátozó rendelkezések???
Gazella
@Pálinkás Pál: nem is érteni ezt a hisztérikát! Nem véletlen írom mindig hogy az első teszt 48 óra elteltével van a második teszt ami meg már negativ. Ezt be se írják. Még valami illene külföldi hírldalakat is olvasni.
Nessy
Világosítsa meg már valaki gyarló elmémet! Miért nem tudhatja meg egy kerület, hogy mennyi beteg van a kerületben,esetleg hol kezd kialakulni, vagy már alakult is ki járványgóc? Ez teljesen ellentmond minden logikának, és a józan észnek! Vagy csak hatalom fitogtatás? Miért kell ehhez "vészhelyzet"?
Pálinkás Pál
@Gazella: ez az egész egy lufi...elismerik hogy semmivel nem halt meg több ember mint tavaly...,ugyanakkor hatalmas világjárványról dumálnak amiben annyi ember halt meg, mint a közutakon...ez egyenesen röhejes...de mivel a nép vevő rá, majd hülyék lennének abbahagyni, hisz így azt csinálnak amit akarnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.