Letartóztatott a Miskolci Járásbíróság egy tizennégy év alatti fiút, mert emésztőgödörbe dobta a hároméves öccsét Szerencs közelében.

Féltékeny volt a hároméves öccsére, megölte

Az egészen döbbenetes tettét tavaly áprilisban követte el, de csak most jutott el abba a szakba az ügy, hogy elrendeljék a gyanúsított letartóztatását – írja a 24.hu.

A nyomozás adatai szerint a fiú féltékeny volt a hároméves féltestvérére. Az ominózus nap szülői felügyelet nélkül játszott a fiú a kiskorú testvéreivel, az unokatestvéreivel, köztük a hároméves öccsével is. A fiú játék közben levette az udvari szennyvízakna fedelét, majd megfogta a kisfiú kezét, lábát és beledobta a derítőbe. A fiú nem szólt senkinek a tettéről, lezárta az emésztőgödör tetejét és bement a lakásba.

A kiskorú sértett holttestét több óra elteltével a szennyvízaknában találták meg. A halálát fulladás okozta. A fiút különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsították meg.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
@Horizont: most Szita Bence jutott eszembe , szegényre is az volt féltékeny , akinek inkább törődni kellett volna vele
ómió
@Horizont: Semmi köze a "liberális" neveléshez? Talán a jezsuitához van? Nálad - komplett üres fejjel - ez úgy mutat? Mi is a "liberális iránytű trikolorja", te "mindent is tudó"?! Deregulálj (töröld el a szabályokat: kvázi mindent legyen szabad - miért pont ölni ne?), privatizálj (lopd el, ami az államé: az efftársak ezt 90. után már abszolválták), liberalizálj (nézz, működtess mindent "liberálisan")! Tekintve, hogy manapság már senki nem a vadonban nő fel (mert ez lehetne a másik magyarázat), marad a "liberális"! Na, akkor innét hazudd tovább, bolsi fajkretén, hogy mihez nincs köze!
ómió
@Horizont: A cigány meg a "liberális nevelés" nálatok, bolsi fajkreténeknél netán kizárja egymást? Ezt írja a Lenin összes?
ómió
@Horizont: Tudom, faszfej! A valóságot - ha csak céloz is rá valaki - ti bolsi tetvek mindig "leszarjátok"! Attól vagytok "jó efftársak", de főleg bolsi fajkretének! Látom, akkor önmagadra nincs időd!
Yoda69
Ide vezet a NER-rendszer
@Shikari: @ómió:
ómió
@Horizont: Jót röhögsz? Akkor - hogy harsányabb legyen - tekints a tükörbe meg Yoda69 efftársadra!
ómió
@Horizont: A bolsi agyhiány szindrómásakat - mint te - már ez is sújtja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.