Az eset október 22-én történt, fényes nappal.

A 24.hu szúrta ki, hogy a Budapesti autósok portálhoz eljutott egy felvétel, amelyen az látható, hogy a bátaszéki lehajtó közelében egy Suzuki szemben hajt a forgalommal, lehajtott napellenzőkkel. 

Forgalommal szemben hajtott fel egy autós az M6-os autópályára – videó

Fotó: részlet a videóból

A portál szerint a felvétel aznapi, október 22-én kapták meg ők is. Arról ugyanakkor nem tudni, hogy történt-e baleset a figyelmetlen autós miatt a térségben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem biztos, hogy ő. Lehet, hogy a többu!?!?!?
Erről a mi Vezérünk is többet tudna mesélni.
jesz
kár, hogy nem tudni, ki volt a gyilkosgyakornok? Mert ez sima tömegszerencsétlenséget eltervező gyilkossági kísérlet. Ha nem egyedül ült benne a vezető, akkor a többi is balfasz.

Vajon mennyire büntetik az ilyent? Mert nincs hír róla. (titokban reménykedem, hogy ha valahol megáll, egy feldühödött autós péppé veri a szabálytalankodót)
emerencia
Érdekes, hogy ezúttal nem tudni a sofőr életkorát. Ha hatvanon felüli lenne lehetne fröcsögni ezerrel, hogy el kellene venni
ezektől a jogsit.
Főlökött
Sok elvetemült, mindenki velem szembe jön ? :) :)
SystemError
Nagyon sok ilyen eset van covid alatt és ez sajnos amiatt lehet, hogy rengeteg olyan ember kényszerül vezetni, akik nem szoktak.. Idegeskedés helyett figyeljünk oda egymásra, mert attól még tele van ilyenekkel a forgalom..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.