Nyílt levelet jelentett meg a Vasárnap.hu elnevezésű kormánybarát lap, az írás címzettje a katolikus egyház vezetője, Ferenc pápa. A cikk szerzője maga a főszerkesztő, Vágvölgyi Gergely, aki azt írja a „Szentatyám, ezt így most mégis miért?!” címmel megjelent szövegben, hogy „nem tudunk … nem felháborodni azon a kijelentésen, amelyben első ránézésre Szentséged szembemegy az Anyaszentegyház tanításával, amikor azt mondja: »a homoszexuálisoknak joguk van arra, hogy családban éljenek (…) Bejegyzett élettársi kapcsolatra van szükség, hogy ily módon jogilag védettek lehessenek«.”

Forrás: hang.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Státusz keresztényeink megszólaltak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Álkeresztény tolvaj gecik ezek. Csak a pénz és a hatalom miatt vette ezt a gúnyát is magára a hulladék tömeggyilkos Dr. miniszterelnök úr!
Nessy
Státusz keresztényeink megszólaltak!
csak úgy....
ferenc mongyon le és legyen viktor a pápa! vatikánban van stadion?
..majd lesz
SystemError
Orbánt pápának, mert sok az arany és az egyházi ingatlan ott is, amivel lenne dolog...:)
csak úgy....
@SystemError: szerinted tud latinul a leendö pápa,vagy a magyar parlament megszavazza,hogy nyelvvizsga nélkül is lehessen valaki pápa!?
alkatra passzolna és egy csomó pápának gyereke is volt,az sem lehet problema.
csak úgy....
@SystemError: a fociba és a családba ölné a kegytárgyakat,veretlen válogatottja lenne vatikánnak..
kereső
Előbb át kell keresztelkednie, mivel protestáns.
SystemError
@csak úgy...: Majd szépen újra írja az a sok liberálfasiszta köcsög a kodexeket szépen rovásírással és persze oroszul. A biblia meg egy szar, helyette konzultációs ívek szövegei lesznek tömbősítve. Az új megszólítás a testvér helyett fajtárs. Az új sátán nevét gondolom nem kell mondanom...
kereső
Az a sátáni, ahogyan a magyar egyházak és a hatalom fel-és kihasználják az emberek hitét, és visszaélnek a Teremtő nevével. Jézust nap mint nap káromolják a cselekedeteikkel.
csak úgy....
@kereső: az nem problema, érdekböl még a fitymától is megválna ..
namihami
@kereső: 13.55: Kicsire nem adunk...
Igazi reformpápa lehetne belőle.
kereső
@SystemError: Ő lenne a Nostradamus által megjósolt "harmadik"?? Nem kizárt.
kereső
@kereső: mármint "harmadik gonosz"- hitler volt az egyik.
kereső
@SystemError: Az én szememben mindenképp...
SystemError
@kereső: Számomra ő már most egy tömeggyilkos. Az augusztus és most a következetes nem cselekvés ezrek életébe fog kerülni.. Hány ember halálától lehet valaki "harmadik gonosz"?
kereső
@SystemError: Nem kell elfelejteni a több tizezres nagyságrendű tavaszi "hadgyakorlatot", amikor is frissen műtött betegeket rakatott ki a kórházakból. Tömeggyilkos- osztom a nézetet.
SystemError
@kereső: ..vagy rokkantsággal élők juttatásainak megvonását és/vagy átminősítését, vagy a lehetőségei ellenére szándékosan lezüllesztett egészségügyet, ahol csak kórházi fertőzésekbe tízezrek hallnak. Sajnos ezek mind indirekt sunyi fidess hohérkodások voltak. Ezeket nem veszi a társadalom és persze a magyarok sem szeretnek tudni a rosszról, ha nem muszáj és inkább jön a homokba dugott fej. Ez viszont az arcukba lesz rakva és teljesen egyértelmű ok-okozati összefüggései vannak. Zöld Horvátország, tömegrendezvények a mai napig. Ezrek hurcolják ismerőseikhez és a végén mindenki valakinek a szüleihez, nagyszüleihez. Innentől pedig a statisztikai arányok érvényesülnek, de a szart ez a patkány öntötte a lefolyóba, hogy egy forint bevételkiesés se legyen. Látom azt nagyon megértették a fideszesek, hogy ne álljon le a gazdaság, csak a mérleg másik oldalára nettó szarnak, hogy hol húzzuk meg azt a határt, ami "megéri".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.