Ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról – emelte ki a Fidesz pénteken, az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulóján az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták: a magyar nép egy szabad, független, demokratikus és szuverén országért harcolt.

"Egy olyan országért, amelyet nem mások irányítanak, ahol nem felülről diktálják, hogyan és kivel éljünk" – tették hozzá.

"A magyar egy szabadságszerető nép, amely küzdött az internacionalista baloldali diktatúra ellen" – szögezte le a Fidesz, hozzátéve: "most, a koronavírus-járvány időszakában is megóvjuk hazánk szuverenitását a politikai támadásokkal szemben, valamint a magyar emberek életét és anyagi biztonságát".

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Fidesz: ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról"

Pontosan. Es ezt a döntési jogot lopta el a fideSS a magyar emberektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Bármennyi közpénzmilliárdot és energiát is feccölt bele a NER koronázatlan történelemhamisítója és az ideológiai puskaporgyártásra szakosodott udvartartás – még mindig nem sikerült annyira bemocskolni, összedózsalászlózni, át- és újraírva, erőszakosan hozzáfércelni az orbánizmus nevű politikai irányzathoz, azaz kisajátítani, hogy jelentőségét veszítse azok számára, akik 2020 Magyarországán arra ítéltettek, hogy a szabadságukért kell megküzdeniük. Nem fegyverekkel, nem is erőszakkal, hanem a szellem és az intellektus erejével. Azért, mert 2020 Magyarországán ez baromira nem magától értetődő.
kissé felnőttem
Az egy dolog, 89-ben mást regéltetek, ma meg egészen eltorzult az ígéret. Már amit kérdeznek sem igaz.
Nekik 500 ezer / havi a nyugdíjasoknak 1, 2- 1,7 % emelésre torz egy szemlélet.
Ja felkészítik magukat a nyugdíjas évekre. Közpénzből. 500-1000-ig egy kiló alma viktor !!!
ómió
@SystemError: "Sokoldalú" vagy! A bolsevik álmodozást és - mi lényegetek - a szarfröcskölést tömény hazudozással "vegyítve", egyszerre tudod "produkálni"! "Majd 22-ben", mi?! Akárcsak a borsodi "forduló" előtt az efftársaidat hallottam volna! Utána meg nem győztek "terelni", sunnyogni meg mellémakogni! Ez vár rátok 22-ben is! Az "EU-s támogatások" eltünését is "ki akarjátok vívni"? Biztosan "nemes, efftársi szándékkal"! Donáth, Dobrev, Újhelyi meg a többi efftársaitok "haláltmegvetve küzdenek" érte? "Efftársi" a javából! Hát, miért szavazzon rátok a magyar, ha nem ezért? Ugye? Tetübanda vagytok, ahogy Kun Béla óta mindig! Amikor meg a lopásról mekegsz, talán írd össze a még a 90-es években általatok szétlopott (bocsi, "szétprivatizált") több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" történetét, ami "eltűnt", meg kövesd azt a 14000 milliárdnyi államadósságnövekményt, ami 2002-2010. között "keletkezett", tudod: amin nem vettetek, nem építettetek, nem támogattatok senkit/semmit, "csak eltűntettétek", miközben még a népzsebelést is ezerrel "dübörögtettétek"! Hátha közelebb jutsz a lopás megismeréséhez és tán a hazudozási ingeranciád is csitul!
Jozefina
Hát ez az ami szerintem nem jön be:
"most, a koronavírus-járvány időszakában is megóvjuk hazánk szuverenitását a politikai támadásokkal szemben, valamint a magyar emberek életét és anyagi biztonságát".
Nessy
@Jozefina: Ezt elfelejtették hozzátenni: De mi mondjuk meg ki magyar, ki ellenség, aki ellen harcolni kell. Mi döntjük el kinek védjük az életét, anyagi biztonságát, ki meg csak fizeti a cehhet! Igaz, minden kormány a saját politikája szerint magyarázta 1848-t, mostanság 1956-t, de jelenleg ez egy általuk elképzelt 1956 októbere volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.