Meghalt egy motoros a Pest megyei Pilisszentkeresztnél péntek délután – közölte a rendőrség a honlapján.

Szörnyethalt egy motoros Pilisszentkeresztnél
Fotó: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 1111-es úton, Pilisszentkereszt térségében történt balesetben a motoros áttért a szemközti sávba, majd az útról lesodródva a szalagkorlátnak ütközött. A motort vezető 49 éves férfit sikertelenül próbálták újraéleszteni a mentők.

Péntek délelőtt Bács-Kiskun megyében is halálos motorosbaleset történt: az 51-es főúton személygépkocsi ütközött össze két motorkerékpárral Dusnok közelében. A motorok vezetői a helyszínen meghaltak.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek, de azóta feloldották a zárást és zavartalanul halad a forgalom – írta a police.hu.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Sajnálom a motorost...vett egy atomerős Ducatit, és nem gondolt arra, hogy egy veszélyes rakétát vett...az pedig csábít a száguldásra.

Nyugodjék békében. Halála legyen tanulság minden motorosnak.
SystemError
@jesz: Ez 60 ló, ebben a kategóriában szerintem egy hulladék..de nem csak 2/3 erő miatt, hanem a blokk 40-60e-nél full generál.. Szóval nem egy disznó, de 20 lóval is simán meg lehet halni. Egy 70cc két ütem is nagyon tud menni egy ilyen szerpentinen. Sajnos a probléma az ott szokott lenni, hogy nagy motor van kis vezetéstechnikai tapasztalattal és rengeteg menő motoros egóval. Én is jártam ma arra és erősen ködös idő volt, őszi taknyos falevelek, egy is elég a kanyarban... Nem a divatmotorosoknak való, pedig az egyik legpopulárisabb motoros út és nyáron naponta halnak ott meg a környéken Sajnos a legtöbb ilyen divat "nagy motoros" igazából tavasszal előveszi. elmegy vele sztrádán 3000 km-et(hú mekkora tapasztalat) nyáron aztán az első hidegben el is rakja ősszel a motort. A probléma, hogy valójában emiatt zéró tapasztalata van különböző útviszonyok esetére... Egy

Természetesen nyugodjék békében! Sajnos azt is hozzá kell tennem, hogy tanuljanak belőle mások is, ha nem mertek kimenni szar időben egy kicsit próbálgatni a motor tulajdonságait, akkor legalább motorbalesetes videókat nézegessetek, az is valamennyire beleég a retinába mielőtt majomkodni akartok...

Ezt csak az nézze meg, akinek ERŐS IDEGZETE VAN!!! vagy motorozik! Utána lehet majomkodni, vagizni
blue-devil.uw.hu/baleset/motoros.pdf
jesz
@SystemError: nekem volt ilyenem..kétszer örültem..amikor megvettem, meg amikor eladtam..igazi szopóroller volt...de ez nem tartozik ide.

igyekeztem illedelmesen fogalmazni, mégiscsak meghalt egy motoros. Aki amíg élt, valószínű, hogy a világ legjobb motorjának tartotta...nem voltam ott, nem tudom mi történhetett. Meghalt. Nyugodjék békében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.