Újabb alagutat fedeztek fel a rendőrök a magyar-szerb határon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
És: Mennyire volt mély? És megtalálták a kiásott földet is?
És ha megtalálták, az alagúton bejutott migránst is megtalálták? Nem?
Nahát! Hogy működik a rendőrség Ásotthalmán, hogy csak alaghutat találnak, migránst nem? Nem 24 óra szolgáltatási időben vannak? Röhej!
Nessy
Árulják már a szemfüles rendőreink, hogy a kiásott földet hova tették? Egyáltalán, ha egy ember épp elfér az alagútba, mivel, hogyan ásták ki? Lehet géppel, de azt csak észre kellett volna venniük valamelyik oldalon.
csak úgy....
toroczkai unatkozott oszt ásott egy halmot,nagy dolog..
csak úgy....
@Nessy: a földet? montakrisztó nekik,hogy ö a cellájába dugta el.. ;)
sok jó föld kis helyen is elfér!
Giovanni Alba
@csak úgy...: Főnök! Oszt' micsinájjunk a kiásott fődde'? - Hát, ássá' néki egy nagy gödröt, esse' tudod?
És mindezt a nap 24 órájában, a hét 7 napján, esőben, hóban (jól van, hó még nincsen, de lehet) járőröző, éberen figyelő rendőrök, katonák (vagy kik vannak most ott, már követni sem bírom, határvadászok?) orra előtt. Feltétlenül el kell kapni ezeket az ásós embereket, kimosdatni, felruházni, legalább annyira megfizetni, mint a futbólista idétlenkedőket, bevetni mindenütt, ahol csővezetéket fektetnénk feltárás nélkül, és nagyon, de nagyon vigyázni rájuk, nehogy lelépjenek a konkurenciához.
csak úgy....
@Giovanni Alba: a vakondok szégyenükbe elköltöztek ásotthalom környékéröl is..
Sámannus
Sokan jönnek légi folyosón is, de oda nem szól vakondi beosztása. és a tankok sem tudnak repülni.
A múltkoriban meg cigit csempésztek helikopterrel. A ruszki masina olyan zajt csapott, hogy majd ledőlt a határkerítés is ám! Á nem fogtak el senkit a maffiának olyan hosszú a keze.
Az arab maffiavezért Paraont meg veres szőnyegen ünnepelte a migránsimádók hazai egyesülete, akit a pohos is komájának fogadott, maga mellé költöztette, Tóni meg zabrált belőlük minta zállat. Nem úgy mint szemészet rendelős Gyúrcsányi aki néhány koldust fogadott maga mellé . A nagyzsebűek önfeláldozóan köteg számra üzleteltek a telefonkártyákkal is ezért szopatják azóta is a lakosságot is évente, mint a betörőket, mert itt a kisemberek a bűnösök ám nem a zsiványok! azoknak a ravasz legfőbb ügyész bottal üti a lábuk nyomát is ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.