MOCSKOSABB ÁLLAT, MÉG ORBÁN & KÖVÉR NERTÁRSAKNÁL IS!!! =)) Az LMP egykori társelnöke közösségi oldalán buktatta le a Momentum EP-képviselőjét. Történelemhamisítással vádolja Schiffer András, Donáth Annát. Az LMP egykori társelnöke közösségi oldalán buktatta le a Momentum EP-képviselőjét. Donáth korábban azt írta közösségi oldalán, hogy felmenője megjárta Horthy börtönét, és lecsukta Rákosi is. Schiffer ezzel szemben azt állítja, hogy ez nem igaz, mert Donáth Ferenc a rendszer kegyeltje és kiszolgálója volt. Hozzátette: Donáth nagyapját 1951 februárjában tartóztatták le, egészen addig a Főtitkársági Iroda vezetője, és a Központi Vezetőség tagja volt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Schiffer ismét szolgál,

sőt túllihegve még az Orbán & Kövér által képviselt arrogáns pofátlan múltgyalázást erőlteti

Kezdjük a lényeggel, hogy Schiffer András nem más mint Rákosi leghűségesebb kiszolgálójának, a magyar szociáldemokrácia undorító árulójának és egyben hóhérának, s mint ilyen a II. világháború után formálódó demokrácia legfőbb elveszejtőjének Szakasits Árpádnak az unokája! S hosszú évek óta Orbán Viktor jóbarátja, s az ellen szövetkezők legfontosabb ellenzéke. Október 23.-a alkalmából is tudja mi a kötelessége. A Nagy Imre per egyik vádlottjának unokáját támadja!
Történelemhamisítással vádolja Schiffer András, Donáth Annát. Az LMP egykori társelnöke közösségi oldalán buktatta le a Momentum EP-képviselőjét. Donáth korábban azt írta közösségi oldalán, hogy felmenője megjárta Horthy börtönét, és lecsukta Rákosi is. Schiffer ezzel szemben azt állítja, hogy ez nem igaz, mert Donáth Ferenc a rendszer kegyeltje és kiszolgálója volt.
Ő csak tudja, biztos a nagypapájától így hallotta??? A dolog valóságtartalmában nem az a legnagyobb hazugság, hogy kizárt, mert majd egy évtizeddel korábban meghallt! =))
tudode
Kultúremberek között a véleményeltérést pacekba művelik pl. a NER-esek!
.
Az nem jelenti azt, hogy őfélesége által félelemben tartott,magára adó 133 bátor ember nem fogcsikorgatva szolgálja azt, aki ha nem viselkedik isztesséesen, megsérült a csataterén, azt kihozza, de aki nem arra lövet, elvégeztetve a piszkos melót az arra hajlandókkal, jó pizért, hogy ükelme enyves tagpogatója látszólag tiszta maradjon:
.
www.google.com/search?q=Enyves+csal%C3%A1d&oq=Enyves+csal%C3%A1d&aqs=chrome..69i57j0i22i30j69i61j69i60j69i61.5115j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------------
,
Gyomorforgató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.