Szinte napra pontosan két év telt el a lakástakarékok állami támogatását megszüntető törvény megszavazásától addig, hogy már csak egyetlen szereplő maradjon a piacon, amely új szerződéseket is kínál, nem csak a régiek után fizet. Két éve ilyenkor azt még nem értettük, miért rohannak a képviselők, most már sejtjük. Az is kiderült: a csokra valóban több pénzt ad a kormány, mint korábban a lakástakarékoknak, de ez az összeg nem jár mindenkinek, és sokkal kevesebb célra használható fel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Beszántva és besózva,

a HVG feltáró cikkéről nekem egy régi vicc ugrik be

A portál „A Fundamenta túlélte, a szegények rosszul jártak: ez történt a lakástakarékok beszántása utáni két évben” címmel számol be a pénztárak „felszámolásáról.”!
Ennek során szóba kerül az OTP esete is, beszámolván róla, hogy: „Az OTP Lakástakarék szinte napra pontosan egy évvel az állami támogatás megvonása után jelentette be, hogy felfüggeszti a termékek értékesítését. Pedig Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az állami támogatás megszüntetésének napján azt nyilatkozta, nem lát problémát.”
Nekem erről egy régi vicc (francia orvosbarátiamnál nagy sikerem volt vele) ugrott be:
Kínában a külföldi kollégáknak mutatják a születésszabályozást. A kis kínaiak futó-szalagon jönnek és az orvos az elé érkezőnek téglával összeüti a tojásait.
Az egyik vendég megkérdi: s ez nem veszélyes?
De igen – érkezik a válasz!
Előfordul, hogy az orvos az ujját is odacsípi!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.