Lassan mindenkinek lesz a Békemenet csatársorából... Ez az alapítvány áll a Békemeneteket szervező CÖF mögött, és saját meghatározásuk szerint a felvonulásokon kívül szellemi honvédelemmel foglalkoznak. Méghozzá annyira hatékonyan, hogy pár éve az állami MVM támogatta meg 508 millió forinttal a kormánypárti szervezetet, hogy javítsák a közgondolkodást. A Magyar Érdemrend lovagkeresztje magyar állam által adományozható egyik legmagasabb kitüntetés, de az utóbbi években olyan arcok is megkapták, mint Bayer Zsolt vagy Bencsik András, akik szintén nagy békemenetelők. Bayer kitüntetése után több mint százan adták vissza a lovagkeresztjüket.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Valamikor az kapott lovagkeresztet,aki rászolgált.De úgy tűnik,hogy a fidesz osztogatja mindenféle szedett-vedett lénynek,így tulajdonképp elértéktelenedett ez a dolog.Amikor bayer is kapott,66 ember küldte vissza a saját lovagkeresztjét ádernak,mert nem akarnak egy olyan bagázsba tartozni,ahol ilyen bayerzsóti-félék is tanyáznak.Mélységesen egyetértek velük
nezelodo
Egymást tüntetik ki a fiuk, és ha eldalolják nekik, hogy "ezek ugyanazok", akkor vérig sértődnek.
fidem
Gyökössy Endre:

"Árnyék mögött fény ragyog,
Nagyobb mögött még nagyobb,
Amire nézek, az vagyok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.