Ezt mondta Gulyás.

"Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk” – Gulyás Gergely szerint az SzFE-ért tüntetők igazából a kormány mellett vannak

“Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyét illeti, mi jó érzéssel nézzük a történéseket. Sohasem gondoltuk volna azt ugyanis, hogy egy elég belterjes balliberális klikk, az államot és a polgári kereszténydemokrata kormányt szeretné maga fölött felügyelőnek. És ha jól értem, akkor azért zajlanak tüntetések, hogy a korábbi rend álljon helyre, és hogy ne egy független – mindenféle állami és kormányzati befolyástól mentes – alapítvány irányítsa az egyetemet, hanem a kereszténydemokrata kormány. Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk”

- mondta az ATV tudósítása szerint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az SZFE-s hallgatók október 23-i vonulásáról és megemlékezéséről péntek este az Őszintén pódiumbeszélgetésen.

Forrás: ATV/Telex

Kép: MTI/Balogh Zoltán

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@csak úgy...:Na! Te is "elkaptad" - tán efftársilag fertőz(?) - a tetves bolsiságotok másrahazudási kényszerét? Ne a 40-50 évvel ezelőttieknél "ragadj le", (vagy ettől vagy "haladó baloldali?) amikor véresbolsi eleitek - ha valaki vinni akarta valamire - így, vagy úgy azt a saját tetübandájukba kényszerítették, hanem inkább fülelj, hogy "jeles alkalmakkor" kik is azok, akik máig is a "szent efftársi himnusz" Internacionálétokat éneklik! Aztán majd ha meghallottad, ha maradt még egy kávéskanálnyi eszed, rájössz, hogy azok nem a "vikid" meg a "kövérkés", hanem a máig is de facto tetvesbolsi tetübandád! Majd utána hazudd meg óbégasd a többit!
ómió
@Eladott Ország: Ezt hírdeti az Athina Híradó? Akkor az "hiteles"! Tetvesebb hazugságaitok, amúgy, még nincsenek? Aljasabbak se? Hát, hova lett az "efftársi innovációtok"?
nezelodo
@Eladott Ország: Jó, jó értem én csak jókedvemben talált a reggel...
ómió
@Eladott Ország: A szarkupacot, amibe te vagy való, "elfelejtetted" bemutatni! Pedig "szelfizhetnél" vele egyet!
Lepényleső
Igen? A tejet a tehén adja,a kávét meg a bika,a babát pedig a gólya hozza? Így igaz a fydes minden szava?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.