Előállították.

Horrorbaleset: Részeg sofőr okozta egy házaspár halálát Dusnoknál

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 23-án reggel.

Egy 37 éves érsekcsanádi férfi közlekedett egy személygépkocsival az 51-es számú főúton Dusnok felől Sükösd irányába 9 óra 32 perckor. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr az út 140-es kilométerszelvényében eddig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött két motorossal. A baleset során a motorokkal közlekedő vaskúti házaspár – egy 50 éves nő és egy 44 éves férfi – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszíni ittasság-ellenőrzés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit vér-vizelet mintavételre állították elő az egyenruhások.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vették a gépkocsivezetőt. A rendőrök előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Forrás/kép: Police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Horizont: Akkor a kínai nagyfal hossza sem lesz elég olyan sokan vezetnek ittasan nap mint nap! Sajnálom hogy két normálisan közlekedő embernek így kell meghalnia!
jesz
és?...mi van, ha elengedik, mert nincs hely az előzetesben?..megígéri, hogy jó lesz, aztán sipirc...két nap múlva már a szabadulása örömére újra seggrészegen vezet ez a gyilkos.
legott
Az én világomban Isten egy kemény csávó.
Isten a napi levadászásokon kívül szokót kiirtani egész emberiséget is.
Amiért te utálod Isten, én azért szeretem.
Isten egy fogalom.
Csak nyomul és osztja az igazságot...
Isten csak igazságot akar - te ezt miért nem akarod?
szép új világ
Ha nincs kettős mérce és ugyan úgy bánnal vele mint M. Richárddal, akkor már estére otthon vacsorázhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.