Elég kemény végignézni.

Kemény baleset: Rendőrautóba csapódott egy sofőr a Ferenciek terénél – VIDEÓ is készült az esetről

Látható a videón, hogy egy rendőrautó zöldet kapva szeretne kihajtani a Kossuth Lajos utcára a templom mellől, át, a Petőfi Sándor utca irányába. A Kossuthon viszont nagy a forgalom, és két autós is – szabálytalanul – beragadt a kereszteződésbe, akadályozva ezzel a rendőrautó továbbhaladását. Az egész jelenetet azért lehet tisztán lekövetni, mert a rendőrautóval együtt mozog a mellette haladó bringás a kamerával.

Forrás: Telex

Kép: Egy Futár Élete Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mindegy is ki a hunyó, a csattanást hallani igen szar érzés.
Sajnos, mint gyakorló autós, átérzem a szitut.
Ilyen beragadós csapda mindenkivel előfordul(hat) nap mint nap( az egyik legjobb hely a Széna tér-Széll Kálmán tér, Krisztina krt, és környéke)..stb..
lusta
A rendőrök a hunyók a felvételek alapján.
luiz
Miért ugrik ki a hülye rendőr, ha nincs megbizonyosodva arról, hogy jönnek-e jobbról?Miért nem bírt várni 5 másodpercet? Szerencsétlen Toyotás szabályosan halad, mikor a takarásból hirtelen elé vágódik egy rendőrautó. Szerencséje van a két balfasznak, hogy nem egy 40 tonnás kamion jött jobbról, az nem tette volna le őket csak Záhonyban
simmering73
Első hunyók a beragadó két autós, nekik alapból jár a bünti. A rendőrnek (mivel nem esethez ment) félre kellett volna őket terelni és megbüntetni. Helyette jó rendőr szokás szerint (türelemből egyes) megbömbölteti a szirénát. Második hunyók rendőrök, mivel közben a lámpa pirosra váltott és megkülönböztető jelzés nélkül, figyelmetlenül, szabálytalanul kanyarodtak balra, összeütköztek a szabályosan közlekedő autóval. Pancserek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.