Tizennégy évvel ezelőtt, a Gyurcsány-kormány alatt alkalmaztak a rendszerváltás óta erőszakot egyedül a politikai ellenféllel szemben. Az akkori rendőri beavatkozást ma a magyarok 40 százaléka tartja jogszerűtlennek. A felelősök is egyértelműek: a válaszadók 63 százaléka szerint Gyurcsány Ferencnek távoznia kellene a közéletből, 62 százaléka szerint viszont hazánk ma már büszke lehet rendőrségére. A Nézőpont Intézet a szomorú évforduló alkalmából közvélemény-kutatásban vizsgálta a történtek társadalmi megítélését. A brutális fellépést egyes rendőrök követték el, azonosítószámok híján velük szemben nagyon lassan és szerény eredményekkel zajlott a jogi felelősségre vonás. A közvélemény azonban gyorsan megítéli, kit tart felelősnek. 2020 őszén a magyarok 30 százaléka mondta azt, hogy Gyurcsány Ferencet, illetve az általa vezetett kormányt tartja felelősnek azért, „hogy a 2006. október 23-i megemlékezés után több civil is megsérült". Az akkori kormányfő értelmezése, miszerint a Fidesz...

(Forrás: origo.hu, Északi által)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ezzel csak két hiba van. Egyrészt nem a magyarok szerint, hanem az elvakult Fidesz és a Mákony1 TV emlőin csüngő bedarált agyúak szerint. Másrészt hiába próbálta a Fidesz feljelenteni Gyurcsányt a kivizsgáláskor, nem találtak semmi terhelőt. Megint hazudtak egy otrombát, olyan fideszeset.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Mintha az orvul szerzett hatalom ráment volna a sütnivalójukra, olyan baromságot kitalálni, hogy az SZEF-esek több mint 50 napos ellenállása is a hatalom, és pénzéhes elfűrészelt óriás mellett szólna, egy alattvaló etetőjéből
.
-------"Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk” – Gulyás Gergely szerint az SzFE-ért tüntetők igazából a kormány mellett vannak
propeller.hu/itthon/3589985-en-orulok-annak-hogy-ilyen-sokan-tuntetnek-ertunk?all#c2883716
--------------------------------
.
Arról nem is szólva, azt írja az újság, ami 2006 őszi zavargásokat illeti, ha a rendőr is ember
.
-2006 őszi leltár: 399 sérült rendőr
nol.hu/belfold/2006_oszi_leltar__399_serult_rendor-333522
.
A 2006 őszi rendbontások idején 399 rendőr sérült meg, közülük 43 súlyosan. Ez is oka annak, hogy a Független Rendőrszakszervezet meg szeretne emlékezni a sérült vagy szolgálatteljesítés közben meghalt rendőrökről.
-
Megemlékezést kezdeményez a szolgálatteljesítés közben meghalt vagy megsérült rendőrökről a Független Rendőrszakszervezet (FRSZ) a rendőrség vezetőinél és az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnál - jelentette be az FRSZ főtitkára, Pongó Géza egy keddi budapesti sajtóbeszélgetésen.
.
Megfeledkezünk arról, hogy hány rendőr vesztette életét és hányan sérültek meg súlyosan vagy könnyebben szolgálatteljesítés közben - indokolta a szakszervezet kezdeményezését a főtitkár. Hozzátette: a 2006. őszi rendbontások során például 399 rendőr sérült meg, közülük 43 súlyosan.
.
Mint mondta, ezért szeretnék elérni, hogy a rendőrség napja mellett - amelyet április 24-én, Szent György napján tartanak - vezessék be a megemlékezést, amelyet az emlékezés vagy a csend napjának neveznének.
--------------------------------------
.
2006 őszi leltár: 399 sérült rendőr
nol.hu/belfold/2006_oszi_leltar__399_serult_rendor-333522
.
A 2006 őszi rendbontások idején 399 rendőr sérült meg, közülük 43 súlyosan. Ez is oka annak, hogy a Független Rendőrszakszervezet meg...
Shikari
@Yoda69: Ez figyelmeztetés volt Fletónak! Ha tovább ugrál börtön lesz a fajtájával együtt!
Yoda69
@Shikari: Aha. Ezt a figyelmeztetést majd felteszi a padlasra a többi közé. Tele van velük. Mellesleg ilyen figyelmeztetéseket csak kommunista diktatúrákban szoktak kiadni. Bar mit is várhatnánk orbanektol?
sgl
@Yoda69: Kéri nyilatkozta Gyurcsányról, -pedig rüheli,-
Gyurcsányról el lehet mondani: a keze tiszta!
---
Miközben a székháztolvaj potrohos szegénylegényből 100 milliárdokat lopott családjával, ez magya történelmi csúcs.
Minden országvezető vagyona csökkent regnálása alatt.
Gyurcsány fel sem veszi 2004-től a közpénz járandóságát, ez azóta lehet vagy 150 milla, miközben a g.czi meg 100 milliárdokat lopott.
Na kb ez az erkölcsi arányuk is.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.