Akár több százezer forintot is bukhatnak azok, akik éltek a hitelmoratórium lehetőségével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ember nem győz ámulni, mennyire figyelmes a kormányzat. Vannak persze nem is kevesen, akiknek a munkahelyét nem sikerült megvédeni, őket senki nem kárpótolta, illetve mit is beszélek, azért itt van ez a hitelmoratórium, ez azért hatalmas nagy segítség, gondoljunk bele, mennyire nehéz helyzetben lennének, ha még a törlesztéseiket is fizetniük kellene. Ez persze jár némi utólagos költséggel, de hát ennyi áldozatot biztosan megér nekik. Amúgy meg nem lehetnek sokáig munkanélküliek, már csak azért sem, mert az álláskeresési támogatás csak három hónapig jár, de hát ez nem lehet probléma, mostanra már sikerült annyi munkahelyet teremteni, amennyit a vírus tönkretett, úgyhogy aki akar, az dolgozhat.
Ha nem is közvetlenül, de mégiscsak ehhez kapcsolódik a hír, miszerint „Mintegy harminc vadonatúj traktor felvonulása keltett feltűnést a székelyföldi Gyergyóditró utcáin múlt hétvégén. A Pro Economica Alapítványnál sikeresen pályázó ditrói és orotvai gazdák köszönték meg ily módon a magyar államtól kapott támogatást.”
cdn.shortpixel.ai/client/to_avif,q_lossy,ret_img,w_900,h_500/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/08/arbos_ditro.jpg
El tudom képzelni, mekkora együttérzéssel olvasnak erről azok a magyar gazdák, akik most is a harmincéves, szétesni készülő hazai traktorok nyergében ülnek, nyilván örömmel vennék, ha őket is hozzásegítené a kormány új traktorhoz vagy klimatizált vezetőfülkéjű modern kombájnhoz, csak éppen valamiért nem jutnak hozzá, mert ugyan itt is működnek támogatások, de a feltételeknek nem akárki felel meg.
Minden a legnagyobb rendben van, lesz bor és búza, aggodalomra semmi ok.
Eladott Ország
Egymillió új munkahely helyett van, 400 ezer munkanélküli, 120 ezer közmunkás és 600 ezer külföldön dolgozik.
A Svájci Frank, az Euró brutális magasságban, a benzin, az egekben, a fizetések mélyen a 200 ezer alatt vannak. Egyedül ami csökkent vitathatatlanul, a fideszre szavazóknak az AGYA!
A januári 5,4 százalékos munkanélküliségi ráta júniusra 8,1 százalékra nőtt: ez 2013-ban volt legutóbb ilyen magas.
alfahir.hu/sites/default/files/styles/embed_photo/public/2020-08/2.-munkanelkuliseg.jpg?itok=S2ovV77H

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.