A helyi tévében készült egy interjú Szerencs ex-fideszes, jelenleg független polgármesterével, Nyiri Tiborral (Facebookon ide kattintva nézhető meg, 24

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A gerincműtét teljes mértékben kizárt

képeslap a mai matyar rögvalóságból

Megkérdezték Szerencs ex-fideszes, jelenleg független polgármesterét, Nyiri Tibort, hogy „miért támogatta Koncz Zsófiát?”. Miközben közismert, hogy „fideszesként volt alpolgármester, de Koncz Ferenccel, a választókerület elhunyt fideszes képviselőjével való nézeteltérése miatt indult függetlennek”!
Nos a válasz első része sem semmi: „ nem a személyes sértettségét tolta előre.”!
De az igazi gyöngyszem: „Engem Szerencs város polgárai azért küldtek oda, hogy a városnak a szempontjai, a városnak a boldogulása legyen az első. (…) Ha tetszik, ha nem, jelen pillanatban 2022-ig Fidesz-kormány van, aki pályázatok, 20 pályázat, hetente 3-4 levél érkezik a minisztériumból, amit ügyintézni kell. Na most tudjuk, hogy ha nincs meg a kapcsolat a minisztériumokkal, a megyei kincstárral, nem sorolom, mert több szinten ellenőrzik a pályázatokat, akkor késik a boldogulás.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.