A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

Kamerafelvétel alapján körözik a 4-6-os villamos dúvadját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága a 01060/1581/2020. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2020. október 10-én 17 óra körül Budapest VI. kerületében a 4-es 6-os villamoson ököllel többször megütött egy férfit, aki az ütéstől földre esett és súlyosan megsérült. A támadó leszállt a villamosról és elmenekült.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(police.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
A viccet kicsit felfüggesztve. Állítsák meg a képet, nagyítsák ki, javítsák fel (van rá mód és lehetőség) és a tetoválásokról készült képeket körözzék a tetováló szalonok között. Ez csak egy ötlet. Esetleg a körzeti rendőrök (ha van még ilyen) többet tudnának mondani. Tehát tetkó mágusok, gyurmatermek. Hirtelen ez a kettő jutott az eszembe. Nem akarom elhinni hogy a zsaruknak meg nem. Ugye már javában folynak a meghallgatások, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@szegfue: maga is igy éli meg ? mint ez a @csak húgy...: ?
Giovanni Alba
Hihetetlen a természet teremtő ereje az evolúció szolgálatában. Az író kéztől az író vesszőn át eljutottunk az író farokig.
Az irónia adja magát. Az olaj ára most éppen fel, vagy lefele megy? Csak azért érdekes ez, hogy a többiek miért túrták ki ezt a szerencsétlent a heringes dobozból.
durbincs
@silber13: Dianna ? Temetődozeroló ? iszákos ? + @simmering73: @Giovanni Alba: az ivó cimborák ?
silber13
@durbincs: Rossz napja van vén buzeráns, nem tudott templomokat fosztogatni nem sikerült ministráns gyerekeket fajtalankoásra rábírni?Vén kéjenc!!!:-))))
durbincs
@silber13: Dianna ? Temetődozeroló ? iszákos ? + @simmering73: @Giovanni Alba: az ivó cimborák ? megitták ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.