Tüdőgyulladása volt, idült obstruktív tüdőbetegségben és egyéb szkizofrénia szenvedett az a 32 éves nő, aki a vasárnap nyilvánosságra hozott 35 koronavírusos áldozat egyike.

A koronavírus 1398. magyar áldozata egy 32 éves nő

A hivatalos kormányzati honlap vasárnap délelőtt délelőtt közleménye szerint 3149 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 59 247 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 35 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1425 főre emelkedett, 16 242 -en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 41 580 fő. Az aktív fertőzöttek 28 %-a, az elhunytak 37%-a, a gyógyultak 29%-a budapesti. 2449 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 221-en vannak lélegeztetőgépen.

(koronavirus.gov.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
örül a pali,hogy hullik a "férgese"? @Pálinkás Pál: te temetkezési vállakozó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: mondod te...mert az influenzának is vannak fokozatai...abba is nagyon sokan belehalnak...nem az a komoly influenza hogy kicsit belázasodsz és fújod az orrod...változatlanul nem feleltél...mi a covid tünete??, mi az amiben a tünet különbözik a flutól??
Horizont
@Pálinkás Pál: Már leírtam többször a betegségemet, tüneteimet, mivel reménytelen vagy, meggyőzhetetlen, nem strapálom magam még egyszer. Biztos többet tudsz egy virológusnál, egy kutatónál egy covidon átesettnél.
Én csípem amiket beírsz, két dolgot kivéve, a járvány és Karácsony. Maradjunk ennyiben :)
Pálinkás Pál
@Horizont: nos,,...mindenféle bántás nélkül...átestél baj nélkül a covidon, örülök neki...de annyira nem voltál beteg,hogy kórházba sem kerültél...magyarul kifeküdted otthon,mint bármilyen komolyabb influenzát...engem nem kell győzködnöd arról hogy járvány van...tudom...de amilyen felhajtást csinálnak miatta az számomra röhejes...már bedöntötték az eü-t holott a halottak száma kb egynegyede a pár éve történt flu februári halottainak...nem linkelek,megkeresed...érted 1 hónap alatt kb 5000 halott...pánikoltál??? nem...mert nem is tudtál róla,pedig négyszer annyian haltak meg egy hónap alatt itthon!!! ..évente kb 20 ezer ember hal meg itthon kórházi állapotok miatt...pánikolsz miatta??? nem ,mert nem dörgölik az orrod alá nap mint nap!!!
Horizont
@Pálinkás Pál: ha azt írnád, hogy ez a vírus szörnyű, vigyázni és félni kell...de túltolják , rettegtetnek, nem kezelik jól, még el is tudnám fogadni. De te nem ezt csinálod!!! Lehet azt gondolod igen, de kommentről, kommentre egy vírustagadó lettél.
Pálinkás Pál
@Horizont: úgy látom fogalmi zavarban vagy...áruld el miért kéne rettegni, amikor az emberek 80 %-ra nem veszélyes??,ennyi erővel a cukortól is rettegnem kéne, /nagyjából 20 % a cukorbeteg is, vagy valamivel több.../ mert rá akár halálos is lehet...én meg szeretem az édességet... tegyük tisztába a dolgokat...semmi kifogásom az ellen ha valaki fél,felőlem járhattok szkafanderben is,akkor biztos nem fertőződtök...maradhattok otthon, bezárkózva,amíg lefut a dolog...ami zavar az az, hogy a 6 év alatti gyermekeken kívül mindenkit korlátoznak,függetlenül attól hogy veszélyes-e rá vagy sem!!! az orvosi ellátásra szorulók listája fényesen bizonyítja ,kikre veszélyes a dolog,...nem látok egy olyan rendelkezést sem ,ami kifejezetten védené őket...inkább szenvedjen mindenki...véleményem szerint... aki fél viseljen maszkot ,járjon kesztyűben..ha a veszélyeztetett csoportba tartozik maradjon a valagán otthon...máris kevesebb ember szorulna ellátásra...
és sajnos csak a Svéd példát tudom felhozni,..mert az egyetlen kormány ami normálisan kezelte a helyzetet...nincs is náluk most "második hullám" egy hónap alatt ha meghalnak annyian ,mint nálunk egy nap...nos szerinted melyik volt a hatásosabb járványkezelés???
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.