Idén is gyűjt adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet a kárpátaljai magyaroknak - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. Gáncs Kristóf kiemelte: a Kárpátalján élők most fokozottan nehéz helyzetben vannak, hiszen a kelet-ukrajnai háború gazdasági következményei, az élelmiszer- és energiaárak növekedése, a nyugdíjak értékének csökkenése okozta nehéz helyzetet súlyosbította a koronavírus-járvány. Elmondta: a gyűjtést a 1353-as adományvonalon egy telefonhívással 250 forinttal segíthetik, emellett online adományozásra is van lehetőség. Tájékoztatása szerint téli segélyakcióikban mintegy 2400 családot élelmiszerrel, 300 családot pedig egész télre elegendő tüzelővel - jellemzően biobrikettel - tudnak ellátni. A jó cél érdekében a Megyei Jogú Városok Szövetsége 30 millió forintot ajánlott fel, és a magánadományok összege is lassan megközelíti a tízmillió forintot - közölte Gáncs Kristóf.

(Forrás: 168ora.hu, Északi által)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Határon belülieknek kéne gyűjteni.
Kaptatok templomot az nem elég???
Mégis mi a francot képzelnek???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@grincss: Ez most fájt, sőt, fályt. Lelepleztél és hátbaszúrtál, elrontottad a poént, ezzel hátbaszúrtál, fellebbentetted a fátylat, ezzel lelepleztél. Félre a páncélt, hamar a kardom, (be)ledőlök.
csipetke
Kaptak már eleget a szavazatokért. Évek óta azt halljuk,hogy orbán hány milliárdot ömlesztett át a kerítésen.Nekünk ki az anyánkkínja ad bármit is?Nagyon szomorú,hogy a kormány nem szaggatta az istrángot,hogy itthon segítsen bárkinek is.Persze itt is vannak kivételek,akik kaptak,nemkeveset,az orbán pereputty,az orbán- haverok,és természetesen lőrinc
Ja,és az árak itt is a plafont verik
grincss
@Giovanni Alba: Azé' ne öngyilkolászd meg Magadat! :-)
voltmárjobbis
az Ökumenikus Segélyszervezet el megy a ferde [email protected]! A kárpátaljaikat annyit segítette orbán, hogy inkább már ők segítsenek a Mo.-on élő magyar embereken, mert nagyon megdrágult minden Mo.-on.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok