Idén is gyűjt adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet a kárpátaljai magyaroknak - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. Gáncs Kristóf kiemelte: a Kárpátalján élők most fokozottan nehéz helyzetben vannak, hiszen a kelet-ukrajnai háború gazdasági következményei, az élelmiszer- és energiaárak növekedése, a nyugdíjak értékének csökkenése okozta nehéz helyzetet súlyosbította a koronavírus-járvány. Elmondta: a gyűjtést a 1353-as adományvonalon egy telefonhívással 250 forinttal segíthetik, emellett online adományozásra is van lehetőség. Tájékoztatása szerint téli segélyakcióikban mintegy 2400 családot élelmiszerrel, 300 családot pedig egész télre elegendő tüzelővel - jellemzően biobrikettel - tudnak ellátni. A jó cél érdekében a Megyei Jogú Városok Szövetsége 30 millió forintot ajánlott fel, és a magánadományok összege is lassan megközelíti a tízmillió forintot - közölte Gáncs Kristóf.

(Forrás: 168ora.hu, Északi által)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Határon belülieknek kéne gyűjteni.
Kaptatok templomot az nem elég???
Mégis mi a francot képzelnek???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha hazaviszitek a pribékjeiteket innen, akkor gyűjtünk és kaptok!!! =))
Pálinkás Pál
Hát ...aztán van bőr a pofájukon!!! amit a mangalica küld nekik ,az is a mi pénzünk,bár nem járultunk hozzá!!! képzeljétek
mocskos barmok..."az élelmiszer- és energiaárak növekedése, a nyugdíjak értékének csökkenése okozta nehéz helyzetet súlyosbította a koronavírus-járvány." ez itthon is érvényes...ti meg a bérszavazóknak gyüjtenétek,okádék horda!!!
Horizont
Határon belülieknek kéne gyűjteni.
Kaptatok templomot az nem elég???
Mégis mi a francot képzelnek???
csak úgy....
a magyar árakhoz képest is? alig várom,hogy shikari mit és miböl ajál föl a kárpátaljai magyaroknak,akik böcsülettel 4 évenként a viktorra szavaznak!
szarért-fosért foglalkoztatják magyarországon az ukrán tesókat,velük pótolják a gógyés magyart ,aki orbánék elöl nyugatra távozott!
Giovanni Alba
palyazatmenedzser.hu/palyazat-karpataljai-magyar-maganszemelyeknek-szocialis-tamogatas-nyujtasara/
Zrínyi Ilona Kárpátaljai Magyar Szakkollégium
2020. október 22., 18:48
A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány az Innovációs és Technológiai Minisztérium által nyújtott támogatás felhasználásával felvételt hirdet a Zrínyi Ilona Kárpátaljai Magyar Szakkollégiumba a 2020. szeptember – 2021. június közötti tíz hónapra.
Most nincsen kedvem tovább kutakodni. Lenne viszont egy javaslatom. Kis keresgéléssel meg lehetne találni azt a néhány (túl sok) oligarchát, aki gyanús körülmények között, rövid idő alatt szerzett mesés vagyont a jóistennek, meg a szomszédjának köszönhetően. Adjon ő, a sajátjából, és ne azokról akarjanak még egy kicsit lefaragni, akiket megszégyenítenek egy 1,2%-os nyugdíj"emeléssel". A többi már csak kódolva írható. BDSKRVNYJKT.
Giovanni Alba
Majd' elfelejtettem, hogy ne érje gáncs az ökumenikus segélyszervezetet, gyűjtsenek inkább Iványinak. A véleményem lásd feljebb, de leírom mégegyszer, mert jó terápia. BDSKRVNYJKT
lampa laz
Ehhez aztán már tényleg pofa kell jó vastag bőrrel. Itthon 1q fát adnak a rászorulóknak egész télre, oda meg "egész télre elegendő tüzelővel - jellemzően biobrikettel - tudnak ellátni" 300 családot. Elmentek a jó qva anyátokba. Majd ha már itthon mindenkinek jut elég fűtőanyag meg élelmiszer, akkor adakozunk, mert lesz miből.
grincss
@Giovanni Alba: Kiegészítem a kódolt írást!:
ÜÖUAAUA ! :-)
Oposit
Kérjenek az orbántól! Úgyis a mi pénzünkből ad mindenkinek.
dr. prédikátor
hát a faszom nem kéne nektek??? kaptatok már eleget!!!
csak úgy....
@grincss: nem értem a kódolt dógaitokat,világosan nem müködik!? azért teccik..
csak úgy....
@Oposit: mert orbán egy adakozó katolikus jellem,aki nem veri fogához a garast ha adni köll..,erre meg arra,- templomra ,stadionra! mert a hívek üres hassal is érzik a törödést! be köne osztani a választási krumplit és nem eldözsölni 2 nap alatt mikor azt 4 évre kapták.
Giovanni Alba
@csak úgy...: Nem szeretnénk mindenféle kritikát kapni trágár beszéd miatt. Az értelmesebbje úgyis érti, aki meg nem az meg rakja össze IKEA módon, vagy scrabble vagy valami. Igazából azért néztem vissza, mert újabb okot olvastam a mássalhangzó halmozásra. A Városi Kurír cikke, ételosztás Debrecenben. És akkor az ökumenikus segélyszervezet kommunkációs igazgatója (nevét borítsa feledés, de érje gáncs és megvetés (gáncs kristóf)) ilyet ír, ilyen felhívást tesz közzé, hogy akik éheznek és fáznak küldjenek pénzt a határon túlra, mert nem az a fontos ami itt van, hanem az egység. A zászlóra ez lesz írva vajon? Éhségben az egység? Erre már tényleg nincsenek szavak.
csak úgy....
@dr. prédikátor: ha a vödnek köne egy ferrari és csónya vóna a lyányod? na ugye..
Nessy
A Kreml toronyórája nem kellene? itthon nincs is szegény, lámpással kell keresni? Erre tényleg nehéz kultúráltan reagálni!
sgl
Azé' a pofátlanságnak sincs határa mint a pénz kifolyásnak.
A fideszcsürhe milliárdokat lop, milliárdokat küld a határon túlra szavazatokért, hogy ezeket a hazug bélférgeket hatalomban tartsák.
Köptem kettőt.
csak úgy....
@Giovanni Alba: hurrá értem! ez egy kódolt isten baxxxxxameg !
ti lipsik, minden huncutságra képesek, -ugye tibim!?:) a szegény világproletárjai meg már csak közösülni tudnak..
csak úgy....
az adományokat a kósa örökös asszony kezelné vagy a kalauz?
Sámannus
Jogos a felvetés a magyarokat a gecik mindenhol szarba hagyják, pontosan ezért már ők is küldözhetik nekünk a segélyt.
Eladott Ország
Miközben nekik Magyarország az első, több tonna élelmiszert vitt ki Lévai Anikó Marosvásárhelyre. Az Eurostat felmérése szerint kétszer annyi a kilátástalan helyzetben élő ember Magyarországon, mint amennyit a KSH talált, de lehet a KSH is Romániába jár már statisztikázni.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/75220837_748063295673580_5583220436964999168_n.png?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9FLqehQ4q0wAX-Vx2lq&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3dcbc165cceb978150d95698319949f6&oe=5FB2E8F4
Aranyeső hullik mostanság Erdélybe, mostanság köszönhetően a szavazatvásárlásnak. A teljesség igénye nélkül...
scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/116713209_912244685922106_8972620943270733769_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8qo1BCbRbIYAX8foou6&_nc_ht=scontent-cdg2-1.xx&oh=93e35d0bcdf33e64d22810f8a42708b9&oe=5FB9EAA3
www.octogon.hu/files/19/makovecz_temesvar.jpeg
Az Orbán-kormány másfél milliárdért épített református templomot Temesváron. 5500 templomot újított fel a kormány a kárpát medencében. A cél a minél több euró átjátszása saját zsebekbe, ez a napnál.is világosabb.
Csizmás Kond
...szerintem sem kell semmilyen gyüjtögetőnek bedőlni...
luiz
Annyit egyenek amennyit Én küldök nekik
csak úgy....
@Csizmás Kond: te,mint román sicc attu fosol,hogy az ukránok után már nem fussa rád és a becses szavazóképes népes családodra? magyar még nem hagyott macskát éhendögleni míg volt egér..
luiz
A magyarul zagyváló románokat meg a román csendőrök verjék el minden nap, az egy hónapostól a 99 évesig amelyik megszólal magyarul dirr egy gumibot az arcba. Élősködő fideszpatkányok
Egy korsó hideg barna
Mennyi milliárdnak is veszett nyoma a vörösiszap katasztrófa áldozatainak indított gyűjtésből?
Clavigo
Akinek hat anyja van,,,az küldjön nekik pénzt.
Sámannus
@volvós: Tényleg most szüretelik a fasomot!:DDD
csak úgy....
@Egy korsó hideg barna: talán csak azért mert az is vörös vót ? van min gondukodni a fityfirityes dübörgö fideszes hétköznapoken..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...erre mit mondjak...még a tegnaptól is romlott az értelmed...milyen volna ha egyszer ebben a büdös életben nem a más seggébe turkálnál hanem volna egy pár szavas véleményed a cikkről is ?...ha az ilyen hőbörgésnél egyebet nem tudsz kierőlködni magadból akkor menj a picsába.
csak úgy....
@Csizmás Kond: fostos macska,te vagy itt a nyakatekert mellényávogó és nem én!
a cikkröl már elmondtam a véleményem és rólad is!
ne trágárkodj és ne hazudozz !
grincss
@csak úgy...: Dekódolom Neked!
BÜDÖSKURVAANYJUKAT!
Így érted? :-)
Qqberci
"mert nagyon megdrágult minden"... Itt is, B+... Adjon Pénztáros Lőrinc!...
Giovanni Alba
@grincss: Ez most fájt, sőt, fályt. Lelepleztél és hátbaszúrtál, elrontottad a poént, ezzel hátbaszúrtál, fellebbentetted a fátylat, ezzel lelepleztél. Félre a páncélt, hamar a kardom, (be)ledőlök.
csipetke
Kaptak már eleget a szavazatokért. Évek óta azt halljuk,hogy orbán hány milliárdot ömlesztett át a kerítésen.Nekünk ki az anyánkkínja ad bármit is?Nagyon szomorú,hogy a kormány nem szaggatta az istrángot,hogy itthon segítsen bárkinek is.Persze itt is vannak kivételek,akik kaptak,nemkeveset,az orbán pereputty,az orbán- haverok,és természetesen lőrinc
Ja,és az árak itt is a plafont verik
grincss
@Giovanni Alba: Azé' ne öngyilkolászd meg Magadat! :-)
voltmárjobbis
az Ökumenikus Segélyszervezet el megy a ferde [email protected]! A kárpátaljaikat annyit segítette orbán, hogy inkább már ők segítsenek a Mo.-on élő magyar embereken, mert nagyon megdrágult minden Mo.-on.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok