Az M0-s déli szakaszán a Nagy-Duna hídnál egy műszaki hibás kamion miatt fél órás többlettel kell számolni a menetidőt az M1-es autópálya irányába.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szeritn a következő a helyzet az utakon:

Erős a járműmozgás az M3-as autópályán a főváros felé, Kerekharaszt térségében, a terelés előtt. Ráadásul a 48-as km-nél egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött, ezért tapasztalható fennakadás.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a 15-ös km-nél, a Nagy-Duna hídnál korábban egy műszaki hibás kamion vesztegelt a külső sávban. A jármű forgalmi akadályt nem képez, de továbbra is torlódnak a járművek, legalább fél óra a plusz menetidő.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 160-as mosonmagyaróvári csomópont lehajtó ágát elzárja egy műszaki hibás kamion, ezért ott ideiglenesen nem lehet lehajtani a pályáról.

Az M4-es autóúton Vecsés térségében, a 20-as km-nél egy személyautó az út menti árokba csapódott. A főváros irányába tartók sávzárásra készüljenek!

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 85-ös km-nél, a Kecskemét-nyugat csomópontban a lassítósávot és a kihajtóágat lezárták, ezért nem lehet lehajtani az 52-es főút irányába. Kerülni a következő Kecskemét-dél csomóponton keresztül, a főváros felé visszafordulva lehet!

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd és a komp is üzemel.

Árvíz miatt lezárt útszakasz:

A Sajó áradása miatt a Muhi és Köröm közötti utat, Muhi közelében még zárva tartják, ott a komp sem közlekedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.