A leggazdagabb ötezer főnél nagyobb települések (Budapestet persze leszámítva) tízes listájára az idén – a tavalyihoz képest kilenc helyet ugorva – újonnan felkerült Tiszaújváros. Az adózás után egy főre jutó, rendelkezésre álló, elméletileg elkölthető jövedelem a hazai átlag – ami nemzetközi összevetésben nem túl sok – másfélszerese az élen végző Ürömben.-----------------Magyarországon az idén a tavalyihoz képest 7,3 százalékkal, 7416 euróról 6871 euróra csökkent a vásárlóerő – derült ki a GfK legfrissebb nemzetközi tanulmányából. Az egy főre jutó magyar jövedelem minden megyében alacsonyabb lett az előző évinél. A legnagyobb visszaesés Győr-Moson-Sopron és Pest megyékben lett. A vásárlóerő ezeken a területeken fejenként 753, illetve 751 euróval csökkent 2019-hez képest. A megyék tízes rangsorát továbbra is Budapest vezeti az egy főre jutó 8627 euró éves vásárlóerővel. Ez az érték bő negyedével magasabb az országos átlagnál, ám az európai átlagnál még mindig...

(Forrás: azenpenzem.hu, sgl által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
" Magyarországon az idén a tavalyihoz képest 7,3 százalékkal, 7416 euróról 6871 euróra csökkent a vásárlóerő – derült ki a GfK legfrissebb nemzetközi tanulmányából.
Az egy főre jutó magyar jövedelem minden megyében alacsonyabb lett az előző évinél.
A legnagyobb visszaesés Győr-Moson-Sopron és Pest megyékben lett. A vásárlóerő ezeken a területeken fejenként 753, illetve 751 euróval csökkent 2019-hez képest.
A megyék tízes rangsorát továbbra is Budapest vezeti az egy főre jutó 8627 euró éves vásárlóerővel.
Ez az érték bő negyedével magasabb az országos átlagnál, ám az európai átlagnál még mindig 38 százalékkal kevesebb."
...
És a nyugdíjakat 1,2%-al emelték.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. December 1., 14:39
Messi nem játszik a Fradi ellen