A fideszes képviselő nem foglalkozik a cég ügyeivel, a felesége szerint minden törvényes volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A mellébeszélés virtuózai "nem foglalkoznak üzlettel", csak eldugják az ószeres cuccot a családtagoknál, un. családi vagyonnyilatkozatban
.
2010-2015.miniszterelnok.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf
.
Ez a módi a példakép releváns!
.
Eladott Ország
" L. Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének-szájának ingere (EMMI-államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap- és szélerőművekről vallott tudományos analfabétizmusáig. L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa.
Ennyi disznóság után most hirtelen felismerni, hogy semmire nem jó ez az ember, ellenben ott pusztít, ahol tud, nem menti fel semmi alól sem őt, sem a feletteseit. Az, hogy Lázár János mélyen kussolt L. Simon korrupciógyanús ügyleteiről (és akkor még egy szót sem szóltunk a lovasberényi kormányüdülő megvásárlásáról szóló értesülésekről), nem azt mondta, hogy ez már nem fér bele (dehogynem!) egyértelműen jelzi: azért, mert valaki korrupt, nem engedik el a kezét, ha kellően megbízható. Ha kicsit túltolja a mocskot, legfeljebb elteszik szem elől és valahol máshol folytatja büdös játékait. Tökmindegy, hogy a Várkert Bazár hetedig vagy nyolcvannegyedik átadásával magyarázzák az újratervezését, a lényeg ugyanaz: L. Simon bőven zsebre rakta már a magáét a feleségével együtt: állami földek, panzió, aszfaltozott út, borászat, megdézsmált EU-támogatások. Ha véletlenül az út szélén hagyják és nem az adófizetői pénzek környékén kap megbízatást, mert nem találnak olyan területet, ami még nincs teljesen lepusztítva, akkor már magyarázkodnia-hazudoznia sem kell. Mehet parasztnak verselni a birtokaira. Ja, nem: országgyűlési képviselő. Akkor meg pláne. Aranyélet, így is, úgy is, jöhet a következő pénzéhes feltörekvő és lecserélhető egyenhülye."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.