Hosszú levelezés került a hvg.hu birtokába arról, hogy az első államiból alapítványi fenntartásba került egyetem vezetője milyen indokkal nem hajlandó megtárgyalni az SZFE melletti szolidaritási határozati javaslatot. A Corvinus szakszervezeti vezetője a vita korlátozása miatt cenzúrát emlegetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
quod erat demonstrandum

Az ócska pártcsinovnyik bizonyítékkal szolgál arra, hogy megalapozottak az SzFE félemei

Nem, ez most nem unortodox megoldás, mert józan ésszel nem nevezhető át- és végig-gondoltnak, de a működés azon része, hogy az egyetemi autonómia ködös képe helyett a kirendelt helytartó hatalmi tobzódása a lényeg, nos ez ki lett tervezve.
Mint tudjuk az SZFE diákjai és tanárai éltek/élnek a gyanúperrel, hogy nem sok jó várható. Persze nem kellett hozzá túl sok vacillálás a kirendelt helytartó személye igencsak árulkodó!
Nos azóta folyik a hercehurca. A hatalom retorikája és tettei egyre inkább a diákok félemeit látszanak igazolni. Most azonban egy eklatáns példát kaptak arra, hogy nem tévednek!
A már hasonló rendben működő Corvinus egyetem vezetője nem hajlandó megtárgyalni az SZFE melletti szolidaritási határozati javaslatot. S nem csak ellenáll, de külön példa arra, hogy milyen indokkal és módszerekkel teszi!
Igen példa, elrettentő példa arra, hogy meddig mennek el Orbán pribékjei!!! =))
tudode
Ide Corvinus, oda nyalizók az EU napirendre vettre a CEU-n túl az SZFE küzdelmét is, mivel ha minden igaz, a mai nap
.
----Vidnyánszky Attila is szót kap az Európai Parlament SZFE-vitáján
.
magyarnemzet.hu/kulfold/vidnyanszky-attila-is-szot-kap-az-europai-parlament-szfe-vitajan-8861753/
-------------------------------------------
..
Az EU kénytelen foglalkozni egy jelentéktelen politikai szélhámos hadicseleivel, remélve azt, hogy közeleg az idő, hogy megszabadul az EU bacilusáól, amely virussá mutáLÓdott!
RonaGyuri
egy kicsit ide is tartozik:

A dolgok case sensitive-k

A fradi ultrák üzentek; távolság nuku, maszk előfordul, figyelmeztetés???

Beszámolók szerint
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3507/35072/350729/35072929_dc96df962ab55add681631453a6abf9b_wm.jpg

„Fuck off SZFE” – üzente a ferencvárosi B közép a szombati rangadón.
Arról nem szól a fáma, hogy bárkinek is gondot okozott volna a helyszínen. Sőt, ha nem dicsekednek el vele, talán észre sem vették volna.
Mindeközben néhány napja:

www.facebook.com/watch/?v=349059573185244

Az MTK szurkolók (a gaz magukról megfeledkezett) ünnepelték meg az MTK idegenbeli sikerét a felcsúti stadionban. Azt skandálták, hogy: „Ez nem a tender! Mészáros ez nem a tender!”!
Nos a dolog békésen lezajlott – EGYELŐRE, még Köteles Laca nem intézkedett és Mr. OTP sem lépett – a helyszínen megelégedtek azzal, hogy „a hangosbeszélőn megkérték a vendégszurkolókat, hogy legyenek szívesek sportszerűen szurkolni.”!!! =))
Ahogy a klasszikus vicc mondja: Orbán – aki jelen volt – akár közéjük is lövethetett volna, vagy – jó magyar szokás szerint - „ingyenes különvonatot” rendelhetett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.