Öngyilkos lett egy felfegyverkezett embercsempész a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyédnél, miközben a rendőrök elől menekült – közölte a rendőrség hétfőn.

Öngyilkos lett egy embercsempész Vitnyédnél, kézigránát robbant a kezében

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rendőrök megállítottak egy Ausztria felé haladó járművet a 85-ös számú főúton. A gépkocsi vezetője, kezében egy lőfegyverrel és egy kézigránáttal, kiugrott és elszaladt.

A rendőrök biztonságos távolságból követték, megállásra szólították fel, de ennek nem tett eleget, ezért figyelmeztető lövést adtak le. Ekkor a férfi maga ellen fordította fegyverét. Eközben a nála lévő kézigránát felrobbant.

A gépkocsiban a sofőrön kívül öt illegális bevándorló utazott. Hárman elfutottak a helyszínről, felkutatásuk folyamatban van. Két külföldit előállítottak.

Az eset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Nyomozó Ügyészsége vizsgálja.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Átélve a II. világháborút, összeszorúl a szívem, hogy mit tekergetik azokat akik jobb, békésebb életre vágynak, na nem őfélesége kulipintyójában!
rokker33
Jól tette legalább nem kell a magyar adófizetők pénzéből luxus börtönben etetni ezt a mocskos közel keleti álláh ákhbárross terroristát!!Lehet követni a példáját! Kevesebb mocsok jut Európába a fehér tisztességes emberek közé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.