Jakab szerint ennyibe nézi a Fidesz a szavazóit.Rekordbüntetést szabott ki Kövér László Jakab Péterre a krumplis akciója miatt
Fotó: parlament.hu

Mint ismert, Jakab Péter, a Jobbik elnöke a múlt héten egy zsák krumplival akarta "megkínálni" Orbán Viktort a parlamentben, ám fideszesek – Kövér László házelnökkel a soraikban – útját állták.

Jakab Péter akciója miatt

példátlanul magas büntetést – 4,4 millió forintot – szabott ki Kövér László.

Jakab az Alfahírnek úgy kommentálta az ügyet, hogy "egy jogállamban ezzel nyilván lehetne jogi útra terelni az ügyet, de mi nem élünk jogállamban. Annyit tehetünk, hogy a mentelmi bizottsághoz fellebbezünk, de azért nagy csodavárás nincs ebben a kérdésben."

A rezsim ma elveszi a pénzünket, holnap a házunkat, a földünket. Egy fehérorosz utat jár be Orbán Viktor most éppen Kövér László házmesterségével. Mi azonban kitartunk az igaz ügyünk mellett, és nem hagyjuk hogy fehérorosz sorsra jusson az ország, amit 2022-ben felszabadítunk a rezsim alól. Ez a feladtunk, erre kaptunk felhatalmazást, ezzel bíztak meg bennünket a választók, és nincs az a büntetés ami ettől eltántoríthat bennünket

- jelentette ki Jakab Péter hozzátéve, hogy igazából fizikai erőt, testi kontaktus Kövér László alkalmazott vele szemben.

Azt is mondta, nem tehetett mást, mint hogy azzal a krumplival, amit a Fidesz osztogatott Borsodban és az egész országban immár 10 éve, megajándékozza a "kedves vezetőt", hogy lássa, milyen az amikor csak ennyire értékelik az embert.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzze,,,hogy ez a über - surmó Kövér ott ülhet a parlamentben,,,:):) Mondjuk vannak még egy páran,,,de ez a tahó mindenképpen viszi a prímet.. ( számomra )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@csak úgy...: Gyakran próbálod a tetves bolsiságodat a másikra hazudni, bolsiék fajkreténje!? Arra azért ügyelj, hogy nálatok, bolsi szarkupacoknál, ez állítólag akkor a "leghitelesebb", ha "szent himnuszotokat", az Internacionálét már elénekeltétek! Túl vagy már a mai "kvótán", buzibolsija? Mert aztán még lemaradsz a Lenin Díjról!
Aki Én
@ómió: Ma későn keltél. Nagyon másnapos vagy, vagy elhúzódott a nagyvizit?
Aki Én
@Gyurka80: ,,Én kivágtam volna jakabot mint macskát sz..ni,"
Azt tudjuk, mert antidemokrata, agresszív bolsik vagytok. Ez a ti módszeretek. Aki nem tetszik, azt kiirtani.
Viselkedni meg az nem tud, aki krumplival fizet a voksokért. Ez az ország szégyene. Persze, csak ha te is értenéd.
ómió
@Aki Én: Nem elég a tetves bolsiságod? Még a saját diagnózisodat is rám "olvasnád"?
Aki Én
@ómió: ...ma meg már nem is volt vizit?
ómió
@Aki Én: Melyik "OPNI-pótlóban" vagy? Reklamálj Böszme efftársadnál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.