Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten hétfőn – közölte a rendőrség a honlapján.

Kettős gyilkosság történt Budapesten
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 40 éves fővárosi férfi maga telefonált a rendőrségre késő délután, hogy hajnalban megölte az édesanyját és annak élettársát.

A rendőrök a XVIII. kerületi lakásban megtalálták a két holttestet. Megállapították, hogy a 68 éves nő és a 64 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Sándort a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – írták.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Na ezért kell a gyermeket legkésőbb 25 éves korában kitessékelni. Menjen ahová akar, de ne otthon rontsa tovább mindenki esélyét az egészséges életre. Nem szabad negyvenes heréket a mamájuknak ellátni, mert annak rendszerint nincs jó vége.
Jozefina
Az ilyen ember nem érdemel mást, mint a legszigorúbb büntetést!!!
vacsi
Ez a 40 éves férfi ezek szerint a mai napig a szülein élősködött. Bármikor elköltözhetett volna tőlük, ha nem tetszenek...
vacsi
@Nils Holgersson: Igen, csak most levágta az aranytojást tojó tyúkot...
Giovanni Alba
@Jozefina: Bocsáss meg, én azért megvárnék néhány részletet. Egyelőre az biztos, hogy a pasi saját bevallása szerint kettős emberölést követett el, magára hívta a rendőröket. Hajnalban mészárolt, késő délután telefonált. Se menekülés, se elrejtőzés, se eltitkolási kísérlet. Még csak nem is a kommandósok teperték le. Nekem ez az egész nagyon fura.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.