Emeljék meg a maszkviselés hiánya miatt kiszabható bírság összegét az üzletekben. Ezt szorgalmazza az Országos Kereskedelmi Szövetség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@simmering73: te ökör...többet vagyok az utcán mint te...azt mégse sírok mindenért...amiért meg a nagyobb volomenü vásárlást kihozatom, az a hozzád hasonló rettegő lúzerek miatt van,mert nem vagyok hajlandó szájkosárban kóborolni míg összeszedem a cuccokat...a munka meg nem jön saját lábán a házhoz...látod milyen demagóg hülye vagy!!!
Lepényleső
Lehet e gratulálni a ...gnyalók hadának,melyek majd erre hivatkozva is csillagászati árakat kreálnak?
simmering73
@Pálinkás Pál: Takarodj a picsába te hazug tróger. Amiket írtam, te magad írtad egy másik helyen. Ne csinálj fost a szádból.
Pálinkás Pál
@simmering73: és mit írtam most másképp te ökör??? agyadra ment a vírus??? igen otthon dolgozom, de nem hozzák helybe a dolgokat amit javítok,sokszor bizony érte kell menni!!! fel tudod fogni??? vagy csak a nicknevedig jutsz el az életben folyadékot tartasz vissza???!!!
Pálinkás Pál
@simmering73: és te hol látsz itt ellentmondást??? magyarázd már el nekem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.