Emeljék meg a maszkviselés hiánya miatt kiszabható bírság összegét az üzletekben. Ezt szorgalmazza az Országos Kereskedelmi Szövetség.

(Forrás: Index)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
No...akkor akinek van ismerőse aki a boltokban dolgozik, az beszélgessen el vele a maszkviselésről...ezt szimplán az orbán seggét nyaló Országos Kereskedelmi Szövetség szorgalmazza...gondolom némi ráhatásra!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nem bírsz lenyugodni? Miért nem a takarítókkal, rakodókkal, közmunkásokkal beszéled meg kell e maszk vagy sem. Lehetne még az Alzheimeresekkel, debilekkel, idiótákkal, kreténekkel megbeszélned kell e maszk nekik.

www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/mennyire-v%C3%A9d-a-maszk-a-koronav%C3%ADrus-ellen-%C3%A9s-melyik-a-legjobb/ar-BB1ao0k9?ocid=msedgdhp
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Mondtam már neked ...leszarom a PR cikket amit mindenhová belinkelsz...ötven ellenkezőt tudnék idetenni ellene!!! És leszarom az egészet...engem nem nagyon érint...csak elkeserít az emberi hülyeség...kíváncsi lennék a te szövegedre ha napi 10 órát kéne gürcölnöd egy maszkban egy boltban...az ilyen teféléd miatt majd felneveltek egy szájkosaras nemzedéket!!! de ahogy elnézem a világot,egyre több helyen nyílik fel az emberek szeme...
simmering73
@Peller Anikó: Mióta a járvány kitört, még nem volt az utcán, úgy fosik. Otthonról dolgozik, házhoz szállíttatja a bevásárlásait. Csak imádja más faszával verni a csalánt. Pszichiátriai eset.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Rajtad már csak az segíthet ha elkapod a vírust. Amikor a kórházak beteltek és az egészségügy becsődölt.
Pálinkás Pál
@simmering73: te ökör...többet vagyok az utcán mint te...azt mégse sírok mindenért...amiért meg a nagyobb volomenü vásárlást kihozatom, az a hozzád hasonló rettegő lúzerek miatt van,mert nem vagyok hajlandó szájkosárban kóborolni míg összeszedem a cuccokat...a munka meg nem jön saját lábán a házhoz...látod milyen demagóg hülye vagy!!!
Lepényleső
Lehet e gratulálni a ...gnyalók hadának,melyek majd erre hivatkozva is csillagászati árakat kreálnak?
simmering73
@Pálinkás Pál: Takarodj a picsába te hazug tróger. Amiket írtam, te magad írtad egy másik helyen. Ne csinálj fost a szádból.
Pálinkás Pál
@simmering73: és mit írtam most másképp te ökör??? agyadra ment a vírus??? igen otthon dolgozom, de nem hozzák helybe a dolgokat amit javítok,sokszor bizony érte kell menni!!! fel tudod fogni??? vagy csak a nicknevedig jutsz el az életben folyadékot tartasz vissza???!!!
Pálinkás Pál
@simmering73: és te hol látsz itt ellentmondást??? magyarázd már el nekem!!!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok