A Gyurcsány-pártban senki sem vállalja a politikai felelősséget a súlyos erzsébetvárosi botrány miatt. ...– Az erzsébetvárosi önkormányzatnál történt áramlopást bizonyítottnak vehetjük – közölték a nyomozásra rálátók a Magyar Nemzettel. Úgy tudni, A FELJELENTÉST AZUTÁN TETTE MEG EGY VÉLHETŐEN POLGÁRMESTERI HIVATALI DOLGOZÓ, AMIKOR RÁDÖBBENT, HOGY UGRÁSSZERŰEN MEGNŐTT AZ ÁRAMFOGYASZTÁS, AMIT KÖZPÉNZBŐL FIZETNEK. A feljelentő ugyanakkor megnevezte Borka-Szász Tamás DK-s frakcióvezető, pénzügyi és kerületfejlesztési bizottsági elnök irodáját, ahol vélhetően illegálisan a hálózatra kötöttek valami furcsa számítógépet, ami hangos és forró". Ismert, a Nemzeti Nyomozó Iroda le is foglalta Borka-Szász irodájából azt a speciális szervert, amit működés közben találtak a nyomozók, és amellyel az elsődleges műszaki (IT) igazságügyi szakértő szerint bitcoinbányászatot folytattak. A végleges műszaki szakértői vélemény kidolgozása jelenleg is zajlik. Egyebek mellett az ellopott áram...

(Forrás: origo.hu, sgl által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@sgl: www.facebook.com/photo/?fbid=2970934549653141&set=gm.279405226441518
...
Nagyon régóta a fideszkommunikáció alapja, hogy kiragadnak vagy kreálnak egy olyan mutatóthírt, ami a sok szarból kilóg és harsoghatják, a többi nem érdekli őket.
A másik fajta alap, hogy a fideszre szórt szarból kikeresnek egy olyan szardarabot amit kis farigcsálással csokinak mutatják be mint az ostyát felmutatják, majd azt kezdik ordibálni: hazudsz, nem igaz amit állítottál, és ettől kezdve ha ez egy gyilkos esetében pl a vaj színű zoknit mondtál fehér helyett már rajtad a bélyeg, hazudtál, a gyilkosság nem érdekes, eltörpül a zokni színe mellett.
Ezek a seggfejek nem veszik észre eközben szétlopják az országot, lehazudják a Napot az égről.
Azzal nem törödnek: aki a bajt elfedi az növeli!
sgl
@sgl: Nagyon régi fidesztaktika, hogy leplezzék ocsmányságaikat, mindíg keresnek valamit amit támadni lehet, azt felnagyítják, féligazságokat súlykolnak, hazudoznak róla olyanokat ami nehezen ellenőrizhető, aztán ezt rágják mint a gumicsontot.
Amíg nem lesz az ellenzék legalább annyira radikális mint a fidesz addig csak szopnak.
--------------------------
tudode
Ahhoz képest ez az ügy, ha ügy smanca, hogy egy magánhadsereg, vagy mi a pikula foglalta el az országot!!!
.
----- Székelyek Világszövetsége is tudatában van azzal, hogy az alaptörvény közjogilag érvénytelen, és egy magánhatalom vette át a parancsnokságot!
.
www.facebook.com/SzVSz/posts/1488829821256867/
------------------------------------------------
.
A Székelyek Világszövetsége tudatában van azzal, hogy egy magánhatalom túsza lett az anyaország, a bennszülöttek milliói várnak a sült galambr, fejúket abba dugva, amivé lesznek!
sgl
Átböngésztem sok cikket és csak annyit látok: a fideszmaffia egy ügyet megpróbál hamis körülményekbe helyezni majd ezt felnagyítva és kitalálva pl. tíltott pártfinanszírozással megspékelve agymosni. Semmi műszaki körülmény nem mutat "áramlopás"-ra, sőt sok körülmény amiről szólnak: szó sincs ilyenről.
A kretén ellenzék meg hagyja rájuk égjen ez a fidesz hazugság is.
Hülye banda!
Mészarosék, sperme vejkó 10 és 100 milliárdokat lopnak, és akkor egy kitalált hazugságot megpróbál a fidesz az ellenzékre égetni és ezek a kretének képtelenek ezt kezelni, a szart visszagyűrni.
Shikari
Tolvaj- müller és a gestapó! :-)
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 25., 06:56
Marad a párás, ködös idő, ónos szitálással
Nagyvilág - 2020. November 24., 20:12
Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban