Az atlanti korszakot Eurázsia kora váltja két évtizeden belül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ja kérem, ha egy pöttyös fenék beindul

Pedig Lézer Jankó ott sem volt, így nem tudta bíztatni

Néhány éve – sokmás szakmai bornírtsága mellett – a közbeszédben is sikerült elképesztőt humorítania.

youtu.be/vZKuZwP8jZM

Nagyjából 8 éve „Felhívtam miniszter úr figyelmét, hogy igyekezzen most is valami olyat mondani, amivel beírja a nevét a gazdaságtörténetbe" - vezette be Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert Lázár János egy hódmezővásárhelyi fórumon. Amire a derék szakember előállt azzal, hogy „"Mi büszkék vagyunk, hogy Ázsiából jöttünk. Kisgyermekeink fenekén 100-ból 30 esetben hat hétig kis, piros pont van, mint a japán kisgyermekek fenekén." Hozzátette, hogy ezt japán tudósok mondták neki.” !!
Nos most újra nekiveselkedett. Nem mondom, hogy a köztes időben nem ömlött volna belőle tömény hülyeség, de most újra sikerült nagyot humorítania. „Újabb 400-500 éves időszak elején járunk … az emberiség történetében új korszak, Eurázsia kora következik, amelynek előretörését a koronavírus-járvány is felgyorsítja.” – közölte a Budapest Eurázsia Fórum 2020 nevű online konferencián részvevők legnagyobb megdöbbenésére! =))
Jozefina
Istenem és ilyen ember van az MNB élén???!! Ilyen idióta miatt 365.-Ft az EURO például!
Nessy
Talán ezt a galambom, Galagonya Galambica megéri!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már megint egy régi vicc

Matolcsy újabb agymenése és a propi cenzúrája okán

A fizetős HVG cikket írt arról, hogy mi fizetjük meg az árát annak, hogy Matolcsyék kaszálnak a forint lejtmenetén. A derék cenzor törölte a beküldésemet a Propelleren, mire én kommentként tettem be egy másik Matolcsy-s beküldéshez „Új korszak eljövetelét jelentette be Matolcsy György”! Na innen ugrott be!

A vicc:
A cigány és a felesége ágyba bújnak. Gazsi elkezdi kézzel izgatni az asszonyt, mire az: Ez mi akar lenn? Ez az ujj mechanizmus! Na Gazsi mi maradjunk csak a fasizmusnál! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.