A pénzügyminiszter a költségvetési bizottság éves meghallgatásán arról beszélt, hogy további adócsökkentéseket terveznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mityuka a rettentő

Neki mindegy, hogy a költségvetési bizottság éves meghallgatásán, vagy a magyar közgazdász és/vagy üzleti társaság előtt ontja!

A legfőbb hablatya, hogy szerinte „a kormány válságkezelő, gazdaságvédelmi intézkedései 900 ezer ember munkahelyét őrizték meg, hogy GDP-arányosan Magyarország költött a legtöbbet a válság kezelésére, és hogy mindez akár 3-4 százalékkal is lassíthatta a magyar gazdaság visszaesését.”
Amiről persze nem csak az hazugság, hogy másokhoz képest, de az is tény, hogy „a kormány későn és keveset költött a válság kezelésére” ráadásul „ jellemzően azt sem ott, ahol az valóban segítette volna a gazdaság talpraállását.”!
Clavigo
Gondolom,,a védekezés keretén belül,,ismét lesz majd fizu emelés a képviselő pajtásoknak...
kereső
Gondolom a védekezés keretén belül felújitunk még vagy 50 templomot, meg kiegészitjük az erdélyi és Kárpát-aljai orvosok fizetését. Mert a magyarországi orvosok csak 2022-re kapják meg a béremelést, a szakápolók és a többi eü. dolgozó meg még akkor sem.
lusta
Tovább csökkentik a külföldi nagybefektetők adóját. Megőriznek 900 ezer munkahelyet úgy, hogy a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár senkinek nem szerzett új munkahelyet, pedig a munkát vesztőknek szokás szerint mindent megígért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.