A Mi Hazánk Mozgalom közölte, antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban.

„Törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát – közölte a párt, amely szerint a Facebook valódi indoklást nem fűzött ahhoz, hogy miért tette elérhetetetlenné a több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalt” – írja a 24.hu. Korábban, a tavalyi EP-választási kampány ideje alatt a pártelnök, Toroczkai László 207 ezer követős oldala is „így járt”.

Törölte a Facebook a Mi Hazánk oldalát

A párt közölte, antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban. Mint írják: „így könnyebb lenne bíróság elé állítani itthon a céget”.

Cikk- és címlapkép: AFP

(24.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Beteg, nemzettagadó liberális korcsnak, bűnözőnek vagy aberráltnak kell lenned hogy ne töröljenek. Ez alól kivétel ha nem szólsz nincs ismerősöd. Ez egyértelműen egy külföldi hatalom beavatkozása a választási rendszerbe és a belügyekbe.
Jozefina
A náci eszméik miatt megérdemlik, de azért voltak némi normális politikai megnyilvánulásaik is. Gondolom inkább az utóbbi miatt lettek törölve indoklásul felhasználva az előbbit!!! Mindez politika!!!
verőce21
@karma1: "Törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát" – erről szól a hír. Egy pártnak, vagy mozgalomnak nem kellene az adatait, levelezését, kapcsolatait a Facebook-ra bízni - erre ezt írtam. Ne kérdőjelezze meg senki, hogy ezt a hatalom képviselőinek felkérésére tiltották-e le!

De egy magánszemély úgy szolgáltatja ki fényképeit és adatait a titkosszolgálatoknak, akivel és ahogy úri kedve tartja...!
Klafa
Liberális véleményterror.
Mindenki véleménye fontos és fontos a szólásszabadság, egészen addig amíg azt mondja amit mi hallani akarunk.
Ez a baloldali nácizmus, remélem pár év múlva eljutunk oda, hogy ez is elítélendő lesz és akkor talán a világ egy jobb hellyé válhat.
ómió
Rákosi efftársuk most csettint a sírjában! Jóllehet ő még "fekete autót" is küldene!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 25., 06:56
Marad a párás, ködös idő, ónos szitálással
Nagyvilág - 2020. November 24., 20:12
Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban