A Mi Hazánk Mozgalom közölte, antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban.

„Törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát – közölte a párt, amely szerint a Facebook valódi indoklást nem fűzött ahhoz, hogy miért tette elérhetetetlenné a több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalt” – írja a 24.hu. Korábban, a tavalyi EP-választási kampány ideje alatt a pártelnök, Toroczkai László 207 ezer követős oldala is „így járt”.

Törölte a Facebook a Mi Hazánk oldalát

A párt közölte, antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban. Mint írják: „így könnyebb lenne bíróság elé állítani itthon a céget”.

Cikk- és címlapkép: AFP

(24.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Miért kell a Facebook-ra bízni a fontos, vagy bizalmas dolgainkat...?
csak úgy....
@verőce21: orbánt a külügyi pöttyöt és a szörös kovácsot kérdezted?
verőce21
@csak úgy...: Neked üldözési mániád van @csak húgy...:
csak úgy....
@verőce21: meg vagy te kergülve hazudós haver! ?
verőce21
@csak úgy...: (22:19) Amit te írsz, úgy nevezik: "Tökön lövés önerőből".
csak úgy....
@verőce21: te nem vagy egy fogékony alkat,maradj inkább a hazudozásnál..
verőce21
@csak úgy...: Ne csinálj pánikkeltést, mert az bűncselekmény...!
csak úgy....
@verőce21: csak töled és a géniuszodtól lehet pánikba esni! vagy hangosan mosolyogni..
verőce21
@csak úgy...: A te egész tevékenységed, amit ezen a blogon művelsz, egy előítéletes, megfontolt pánikkeltés..., ami büntetendő.
Vagy nem vagy már beszámítható...! :)
csak úgy....
@verőce21: te okosabb mint a shikari? kétlem...
verőce21
@csak úgy...: Takarodó van már számodra, Ketteske...!
namihami
Akkor most ki fogja a hülye hungaronyilasok helyét a facebookon betölteni? Nehéz lesz ennek a hiányérzetnek a tudatával élni.
Legalább 5-6, sőt, talán még 10 másodpercig is sajnálni fogjuk. Aztán? Annyi...nekik is.
karma1
@verőce21: Probald meg letagadni, hogy orbannak, kovacs zoltannak meg szinte az osszes tobbi ner-lovagnak nincs facebook oldala... orban meg kezelni sem tudja, - kaminszky fanni nyomogatja helyette a keyboard-ot, mert ahhoz is hulye...
Szoval le lehet ugrani @csak úgy...: -rol...Es engem sem kell helyretenned, mert csak megismetelhetem: a legbensobb karacsonyi csaladi fotoit orban is feltoltotte, meg az adventi keszulodeset is... Ugyhogy ezen azert el kene gondolkodnod...
dr. prédikátor
na végre hogy a NÁCI propaganda oldal törölve lett!!! De az egész náni csürhét törölni kellene a föld szinéről is!!!MOCSKOS NÁCI TETVEK!!!
FLETÓ
Ha sok a követőd, a FACEBOOK fizet neked! Hát ezért...
Jozefina
A náci eszméik miatt megérdemlik, de azért voltak némi normális politikai megnyilvánulásaik is. Gondolom inkább az utóbbi miatt lettek törölve indoklásul felhasználva az előbbit!!! Mindez politika!!!
verőce21
@karma1: "Törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát" – erről szól a hír. Egy pártnak, vagy mozgalomnak nem kellene az adatait, levelezését, kapcsolatait a Facebook-ra bízni - erre ezt írtam. Ne kérdőjelezze meg senki, hogy ezt a hatalom képviselőinek felkérésére tiltották-e le!

De egy magánszemély úgy szolgáltatja ki fényképeit és adatait a titkosszolgálatoknak, akivel és ahogy úri kedve tartja...!
Klafa
Liberális véleményterror.
Mindenki véleménye fontos és fontos a szólásszabadság, egészen addig amíg azt mondja amit mi hallani akarunk.
Ez a baloldali nácizmus, remélem pár év múlva eljutunk oda, hogy ez is elítélendő lesz és akkor talán a világ egy jobb hellyé válhat.
ómió
Rákosi efftársuk most csettint a sírjában! Jóllehet ő még "fekete autót" is küldene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.