„Márpedig az egy megfellebbezhetetlen igazság, hogy a világ azoké, akik teleszülik” - mondta Kövér László házelnök Cégénydányádon, Tisza István szobrának felavatásakor a szon.hu-nak adott interjújában. Kövér szerint azok, akik nem akarnak gyereket, az önfelszámolás útjára lépnek. Ezekkel az emberekkel nagyon nehéz, talán nem is érdemes vitatkozni, „de nekünk meg kell kísérelni a lehetetlennek látszót: megállítani és visszafordítani a magyar nemzetet a demográfiai lejtőn”. A házelnök szerint a Fidesz dolgozik is ezért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Érdekes! Ezt mintha majdnem szó szerint már hallottam volna. Csak akkor sörröl és nem gyerekről volt szó. Ennyit a saját fantáziáról és ötletekről.
Fideszes családpolitika Bajusz-módra:: ""Igyál és ha berúgtál, akkor jöhet a gyerek."" A nő úgyse való másra, hiszen nem önálló lény. Pusztán kizárólag a szülés ( és a Viktornak a konyha) lehet a párt iránymutatása szerint az életcélja.
RonaGyuri
Jól van Laca, ismét kibújt a szög a zsákból; olyanok vagytok mint a gagyizó cigányok!!! =))
SystemError
@fideszes gyökér: Házelnök úrnak nem kéne legalább függetlennek látszania munkakörénél/státuszánál fogva, mint egy "demokratikus" intézmény vezetője..? :)
kokopelli
...neki biztos van egy ikertesója,mert egyedül nem lehet senki olyan hülye mint ő!
namihami
@fideszes gyökér: @SystemError: És az a bizonyos 2/3 is csak 49%. Némi szavazatszámlálással kombinált fideszmatek konvertálta 67%-ká. Csak ezt az a 49% nem akarja még érteni se, mert a V.T. neki 67%-ot mantráz. És, ugyebár, az Isten mégiscsak tévedhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.