Rost Andrea már sokkal jobban van.

Kórházban ünnepelte az opera világnapját Rost Andrea, szoprán operaénekes, derül ki egyik rajongói oldalán közzétett Facebook-bejegyzéséből.

Tegnap volt az opera világnapja, amit idén egészen máshogy ünnepeltem, mint korábban. Néhány napja a Szent László...

Közzétette: Andrea Rost – 2020. október 26., hétfő

Eszerint Rostot néhány napja már a Szent László Kórházban kezelik koronavírus-fertőzéssel, de állítása szerint már „sokkal jobban” érzi magát. Az énekesnő azt írja, hálás az orvosoknak és a nővéreknek, „akik mindent megtesznek ebben a nehéz helyzetben”.

Címlapkép. Facebook/Rost Andrea 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: ezt nagyon rosszul gondolod...neked nem tűnt fel hogy állandóan tele vannak a hírek a fideszközeli celebek megfertőződésével???gondolod csak ők járnak így??, ugye nem...semmivel nem érdekel jobban mintha a takarítónő lesz covidos a moziból...
division
@Pálinkás Pál: Ismerősöm volt határőr, nem Fideszes, kollégái között egyre több a fertőzött, két oviban is sorban pozitívok a tesztek az óvónőknél. Nyilván, akik "jelentéktelen" személyek úgymond, azok nem fognak címlapra kerülni, de attól még léteznek. Amennyiben ez tényleg csak egy hiszti lenne, akkor csak ebben az országban beszélnének róla, meg hoznának durva intézkedéseket, de nagyon nem ez van, annyira nem, hogy talán még nálunk jelenleg a legenyhébbek a tilalmak.
Pálinkás Pál
@division: mikor fogod fel végre, a fertőzött az nem egyenlő a beteggel...aztán ...tavaly ilyenkor többen haltak meg mint idén...tavaly milyen járvány volt nálunk??? mert nem emlékszem hogy bárki aggódott volna...
division
@Pálinkás Pál: Tünetek miatt tesztelték őket, nem csak úgy hobbiból. Utána nyilván pozitív teszt esetén megy tovább a kör. Tavaly nem is volt még nálunk covid járvány, idén február-márciustól kezdődött. Majd meglátjuk, az előrejelzések szerinti november végi tetőzéskor mi fog történni.
Pálinkás Pál
@division: mégis többen haltak meg tavaly...ugyanazokkal a bajokkal ,mint ami idén a covid halálozási listán van...érted már??? ha tavaly a több senkit nem izgatott, akkor idén mi ez a hajcihő???a WHO már elismerte hogy kicsit túllihegték a dolgot, nézd meg a legutolsó ajánlásukat, kb 1 hetes..."ne legyenek lezárások, távolságtartás...stb"...mert több áldozattal fog járni mint maga a járvány...ezt a WHO ajánlást miért nem propagálják a politikusok..???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.