A hvg.hu információi szerint hétfőn a miniszterelnök találkozott Vidnyánszky Attilával, sőt külön is egyeztettek, a Nemzeti Színház igazgatójáról pedig kedden kiderült, hogy koronavírus-fertőzött.

A hvg.hu cikke szerint egyelőre csak semmitmondó választ kaptak Havasi Bertalantól, Orbán Viktor sajtófőnökétől arra vonatkozóan, hogy Orbánt vajon tesztelték-e a Vidnyánszky Attilával történt hétfői találkozása óta, és ha igen, mi lett a teszt eredménye. (A lap Havasi mellett megkereste a Magyar Művészeti Akadémiát és a Miniszterelnöki Sajtóirodát is.)

Nem árulják el, hogy Orbánt tesztelték-e koronavírusra, és hogy mi lett az eredmény

Orbán Viktor október 27-én a Szabadság téren, George H.W. Bush szobrának leleplezésekor

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

Ezt amiatt kérdezte a lap, mert információik szerint Orbán hétfőn részt vett a Nemzeti Kulturális Tanács hétfői ülésén, sőt, értesüléseik szerint külön is egyeztetett Vidnyánszkyval, akiról kedden jelentette be a Nemzeti Színház, hogy koronavírus-fertőzött. 

Havasi kedden késő este az alábbi választ juttatta el a hvg.hu-nak:

A miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.

Orbán a cikk szerint kedden találkozott David B. Bernstein távozó amerikai nagykövettel is, akivel együtt leplezték le George H.W. Bush korábbi amerikai elnök szobrát a Szabadság téren.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jocika
Nem szeretnék kimutatni, hogy ez egy beteg ember...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Én abban biztos vagyok, hogy tesztelték. Nem mozogna ilyen szabadon, ha valami gond lenne vele. A pici unokáját sem tartotta volna a kezében,, nem kockáztatná a pici és a többi kicsi egészségét! Mit is oldana meg, ha netán elkapta volna a vírust? Semmit!
tudode
Valószínű megy a Grupama arénába, valami foci izére, ma, amelynek leánykori neve.

FTC Sportkklub volt, és Albert Alpapítvány néven hozta létre Albert Flórián, ahol minden sportág otthonra talált
.
www.google.com/search?q=Albert+Fl%C3%B3ri%C3%A1n+FTC+Sportklub+alap%C3%ADtv%C3%A1nya&oq=Albert+Fl%C3%B3ri%C3%A1n+FTC+Sportklub+alap%C3%ADtv%C3%A1nya&aqs=chrome..69i57j0i333.15823j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------
.
Miközben a halottak száma van/lesz/lett a népegészségügy/fogyás mércéje!
.
Jocika
Nem szeretnék kimutatni, hogy ez egy beteg ember...
Nyírfa
Lázár kezdhet készülődni a puccsra.
colibri
Anélkül is tudjuk, hogy elárulnák, vagy letagadnák. De ki a fenét érdekli? Az inflenza elleni védőoltását is kár volt ország-világnak mutogatni.
colibri
Egyébként meg azzal, hogy elindították Vidnyánszki kontakt-felderítését, már el is árulták, hogy nem csak az derül ki őt ki fertőzhette meg, de az is, hogy közben, vagy utána ő kinek adhatta tovább.
Clavigo
@Cicamama55: " Mit is oldana meg...? ".Semmit... De egypár embert biztos boldoggá tenne ,( engem mindenképp ),,ha ezt a faszvakaró Sertést " összehoznák " egy túlárazott,kinai horkolásgátlóval...
human
- Megjött az eredmény Viktor. A pszichológus szerint súlyos cezaromániád van.
- De én covid vizsgálatot kértem.
Málna
@Clavigo: Szomorú, sőt megalázó élete lehet annak az embernek, akit ez tenne boldoggá.
jesz
vagy covidos, vagy nem..

...mindenesetre a vagy az már biztos..
ómió
És mi volt a "semmitmondó válasz"? Még egy efftársi hazugságot se lehet "rátekerni"?
justhpeter
Tök mindegy hogy Orbán megkapta-e a vírust vagy sem. Nincs olyan, hogy rajta vagy benne bármiféle kárt okozhatna a vírus, hiszen az agyi kapacitását már semmo nem tudá az 5% fölé vinni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.