Ezt Hadházy Ákos szúrta ki a koronavirus.gov.hu oldalon.

Tegnap két női elhunytnál is prosztatával kapcsolatos alapbetegségeket tüntetett fel a koronavírusról tájékoztató hivatalos állami honlap. Az egyiknél időközben javították az elhunyt nemét, a másik esetben viszont továbbra is fennáll a bizarr helyzet, ami Hadházy Ákosnak is feltűnt – írta meg a 24.hu.

Az 1493. áldozat egy idős, demens női beteg, aki prosztata megnagyobbodásban szenvedett – állítja legalábbis a „leghitelesebb forrás”, a koronavirus.gov.hu. Ha nem lenne végtelenül tragikus az a rengeteg titkolózás, ostobaság, lopás és végtelen káosz, ami a magyar „járványvédelmet” jellemzi, még mosolyoghatnánk is ezen. De tragikus, ami itt zajlik, többek között a „tájékoztatásban”!

– kommentálta a független országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

Az 1493. áldozat egy idős, demens női beteg, aki prosztata megnagyobbodásban szenvedett – állítja legalábbis a...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. október 28., szerda

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezt feltehetően egy kórházparancsnok diktálta, a kormány nyugtázta, az élet folyik tovább, a vírus, jelenti, köszöni, jól van.
Ilyen hülye, dilettáns, felelőtlen kormány még nem garázdálkodott Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: A vigyorgóból így látod? Nyugtattasd le magad!
Giovanni Alba
@ómió: Minő magasröptű magyarázkodás a saját nemzet ellen fordulás mentegetésére. Az inkvizítorok is azt mondták, hogy a lélek megmentése érdekében gyötrik a testet.
Nézzük a tényeket. István hatalomtechnikai okokból a kereszténység felvételét látta reálpolitikai esélynek. A nép egy jelentős része ragaszkodott a hagyományaihoz, ezért fellázadt a rájuk erőszakolt idegen eszmék ellen. István ezért behívta a német lovagokat, hogy lemészárolva a hagyományaikhoz ragaszkodó magyarokat, trónját megerősíthesse. Kádárt a behívott orosz csapatok tették azzá, ami, Istvánt a német lovagok.
A tanulság, a vezető és követői hatalmuk megőrzése érdekében úgy találták, hogy magasztos céljaik érdekében végeznek minden ellenzővel.
És ez neked tetszik, mintegy követendő példa
A vitapartner minősítgetéséről jobb lenne leszoknod. Történelmi tényeket sorolok, hazugsággal vádolsz.
Egyszerűsítve : István azt mondta az ő népének, hogy vagy elfogadjátok amit mondok, vagy elpusztultok. Lássátok be, hogy a ti érdeketekben teszem azt, amit meg kell tennem. Legyilkoltatlak benneteket, hogy én élhessek. Lássátok be, ez szükséges áldozat.
Most meg Kurultajt tartunk, sámánt hívunk a Parlamentbe, hogy sámándobjával táncolja körbe a szent koronát. Türktudatú népek családjához tartozónak vallja magát az ország kormányának első embere. Keresztényeket gyilkoló török vezetővel barátkozik. Csak te nem látod az ellentmondást?
Giovanni Alba
@ómió: Még egy kis szösszenet. Mi a véleményed -biztosan van- az elsődleges nemi jelleg kialakulásának zavarairól, amikor első (sokadik) pillantásra nem lehet megállapítani, hogy most akkor férfival, vagy nővel állunk-e szemben. Tudom, hogy nem szereted az idézeteket, mert magas nekeb, mint a tyúknak az ábécé, de figyelj. "Az olimpiák története bôvelkedik meglepô példákkal. Stella Walsh, az
1932-es olimpia arany- és ezüstérmes lengyel nôi atlétája tragikus körülmények között halt meg, gyilkosság áldozata lett. Halála után fedezték csak
fel, hogy a sportoló – aki az életét nôként élte – férfi nemi szervvel rendelkezik, a belsô nemi szervei a férfi és nôi jellegeknek egyaránt megfeleltek.
Amikor késôbb bevezették az olimpiai játékokon a kromoszómavizsgálatot,
gyôzteseket diszkvalifikáltak azon a címen, hogy az illetô nem nô, hanem
férfi. A diszkvalifikáló ítéletek között azonban voltak túlkapások is: például
az egyik diszkvalifikált nôi bajnok késôbb egészséges gyermeket szült. Nyilvánvalóan mozaicizmusról volt szó."
A gendert még mindig nem érted, pedig egyszerű, mint a faék. Egyszerűen azt jelenti, hogy egy adott kor, adott társadalma milyen elvárásokat támaszt a biológiailag férfinak és nőnek elfogadott emberekkel szemben. Nagyon figyelj, adott kor, adott társadalom. Pár száz évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy egy nő vezessen egy nagyvállalatot, ezen azért már túlléptünk. De vannak még olyanok, akik azt mondják, a nő dolga a gyermekszülés, munkahelye a konyha. Aki férfitestbe született, de lelkiekben nőnek érzi magát, az szerinted beteg. Tudtad, hogy régen csak férfi színészek voltak, ők alakították a női szerepeket? Ők is betegek voltak szerinted? Férfiak női ruhában, közönség előtt, phejj, micsoda fertő. És az ünnepelt énekesek, akiket kamaszkoruk előtt kasztráltak? Férfiak voltak, vagy valami más?
ómió
@Giovanni Alba: Magyarázkodás ahhoz kell, ha valaki a saját nemzete vesztét akaróból próbál "progresszív hőst" faragni! Ahogy te Koppányból próbáltál! István nem "hatalomtechnikai okokból", hanem fennmaradásunk biztosítása okán vetette fel a kereszténységet, és íme, több, mint 1000 év elmúltával is itt vagyunk! Igaza lett! Nem léptünk a hunok útjára! Kádár viszont - tojva a magyarra - a bolsevizmus megmentése érdekében hívta be az oroszokat! Ne hazudd már rá Kádárt Istvánra - még, ha a "haladó trend" ezt diktálja is! Itt látszik, hogy ugyan történelmi tényeket próbálsz sorolni, de efftársiasan, gondosan kiforgatva! Úgy, hogy azoknak a valós szándékokhoz már semmi köze ne legyen! Ebben "nagymester" vagytok, de nyilván kár, hogy sokan "átlátnak a szitán"! Aki itt a magyart a környező népekkel "legyilkoltatta volna", az a Koppány-"vonulat" volt és nem István! Látom, már a származásunk és - miután a finnugor ráhazudósdi bukta - annak a mával összefüggő eseményei is szálka a "haladó szemekben". Márpedig az eleit - szemben a ma bolsijaival - ha az ember önmagának se akar hazudni, nem tagadhatja le! Akármilyen volt is a viszony a "család" egyes tagjaival még évszázadokkal ezelőtt! Ami meg a "gendert" illeti, annak elváltozásai, betegségei elég széles skálán mozognak és mozogtak is, a történelem során is, de a korábbiakban ezt képesek voltak a helyén kezelni! Nem próbáltak belőle "tudományosan" más nemet, holmi "egyéb normalitást" faragni, ahogy most teszik! És nem "büszkélkedtek" velük!
Sámannus
Bizony, bizony egy nőnek bármekkora a prosztatája az megnagyobbodás következménye, de én szerintem, ha Mari néninek töke vóna akkor mari bácsinak hívnák.
Sámannus
A diagnózis megállapításakor a hívatal is demenciában szenvedhetett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.