A pénteken távozó amerikai nagykövet szerint nincs semmi baj a magyar demokráciával. Orbánt barátjának, Trumpot csodásnak tartja David B. Cornstein.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja!

Igazi szőkenő effektus

egy mexikói közmondás szerint: La esperanza muere al último

Mottó:

„Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.”

Egy klasszikus vicc/anekdota szerint a szőke nő már sokadszorra néz meg egy filmet és az izgalmas jelenetnél újra és újra nagyon izgul, szorít a főszereplőért. Aki egy szituban óvatlan volt és rá is fizet!
Rákérdeznek, hogy miért izgul, hisz már látta számos alkalommal, hogy a szereplő pórul jár. Mire ő: reménykedem, hogy csak tanul a korábbi alkalmakból és óvatos lesz! =))
Hogy ez honnan ugrott be? Őfenesége alattvalóiból. A legtöbbjük észre sem veszi, de akad néhány, akinek nem tetszik, hogy hazudik. Ha rákérdezel, azt feleli: Reménykedi. S ha rácsodálkozol, azt feleli: hátha most nem hazudik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.