Az Országgyűlés elnöke ezúttal is keményen fogalmazott a Tisza István-szobor avatása kapcsán adott interjúban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca! Az, hogy te egy korlátolt barom vagy az egy dolog, de hogy bennünket is annak akarsz nézni??? =))
kissé felnőttem
Azért jőttek a kinaiak ? laca - faca majd teleszülik neked. Írattkozz be hozzájuk nyelvórára mert élhetetlen lett ám veletek főleg tőletek kis Hazánk. A vak is látja a demokráciátokat, pénzügyes osztásaitokkal egyetembe. Aki meg szól az 4-5 milliókra büntetve sajtónak ajtó mutatva mert a parlamentben korlátlannak képzeled magad. Hány gyereket neveltél ? hány unokát párt katonácska. 1,5 millából 1-2-3 könnyű ám etetni tanitani ez keveseknek adatik meg csak vikibarátnak le fel menő kitudja kivel hogyan miért rokonnak. Na erre köss csomót ne az én kezemre azon volt 45 évig.
Nyírfa
Kövér , szerintem hisz abban, amit mond. Nem sokkal a rendszerváltás után a 168 óra már arról cikkezett, hogy Kövér bizonyítottan elmebeteg. Azóta eltelt néhány évtized, és ez meglátszik az állapotán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.