A Fidesz szerint Gyurcsányék még a koronavírus-járvány kapcsán is "hazudnak reggel, délben meg este", ugyanúgy, ahogy kormányzásuk alatt.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált az MTI-nek szerdán küldött közleményében, hogy

a DK azt állította, a kormány nem szerzett be elég influenza elleni védőoltást, az MSZP szerint pedig a kormány nem tett semmit a koronavírus-tesztelési kapacitás bővítése érdekében.

A Fidesz válaszában elképesztőnek nevezte, ahogy "a baloldal nap mint nap ontja magából az álhíreket és a hazugságokat".

Miközben az egész ország a járvány elleni védekezéssel van elfoglalva, a baloldaltól csak annyi telik, hogy kamuvideókat gyárt, "hazudik az influenza elleni oltásról, a tesztekről, az adatközlésről és mindenről"

- fogalmaztak.

A Fidesz szerint a baloldal még ebben a nehéz helyzetben is a hatalmi játszmáival van elfoglalva, elutasítja a védekezést erősítő intézkedéseket, és egyfolytában támadja a védekezésben résztvevőket.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos , cseppet sem tisztelt fideszesek...hány veszélyeztetett csoportba tartozó ember él hazánkban??? úgy cirka 3 millió??? valamelyikőtök magyarázza el nekem, 1.3 millió vakcina hogy elég 3 millió embernek,és akkor arról nem beszéltem hogy mindenkit oltásra buzdítotok...nos ki hazudik???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ezek még mindig vissza felé néznek előre sosem. Itt a példa már a nagy igaz mondó Rétvári is elkapta covi 19.
solidedge
Ezt már csak az M1 emlőin csüngő fanatikusok veszik be. Ha Orbánék hülyének nézik a többi embert, akkor ez visszahullik rájuk, ők válnak hülyévé.
nezelodo
Miért fijjuk, van vakcina? Nincs. Na ugye, vagy csak úgy van mint tavasszal az Orbán által beharangozott 22 millió szájmaszk, szóval nincs. De a lényeg, amikor megjött, küldték vele a ferdeszemű barátaitok a buzdítást is magyarul, Hajrá Magyarország, hajrá magyarok. És láss csodát először történt meg, hogy helyes magyarsággal volt írva valami a kínai árúra!!
kereső
Ezzel nem terelik el a figyelmet a 300 milliárdos lopásról, arról, hogy most meg árulják a talán semmire sem jó "lélegeztető" gépeket. Ez egyértelműen toporzék "sara"- melyért remélhetőleg elnyeri egyszer megérdemelt jutalmát. De most egy kis "gyurcsányozással" védeni kell az ő scheggét IS!
tudode
Egyszerű a képlet!
.
A Fidesz nem csak napszakokban, 10 éve móriKÁZIK mindennel kapcsolatban!
.
Amelyhez belenyúl, ott fű, fa nem terem, csak betonszarkofág, alkotmányos költSEGGEL!
Yoda69
Ezt vajon melyik pedofil fideSS propagandista hazudta össze? Remélem nem az amelyik azt hazudta, hogy maszkot kell hordani, de azért a Debrecen meccsen maszk nélkül szelfizte önmagát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.