Soroksáron Bese Ferenc polgármester úgy akadályozta meg hajléktalanokat segítő civilek otthonépítési akcióját, hogy már a helyi főépítész is engedélyt adott a munkálatokra. Indoklása szerint a helyieknek elege van a hajléktalanokból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Ezek a "hajléktalanokat segítő civilek" a saját lakhelyükön építenek házakat a hajléktalanoknak? Mert akkor OK!
voltmárjobbis
@vacsi: A civilszervezet saját telkén állított fel egy mobilházat, amelynek a felújításában is segített, sőt máig ruhával és étellel támogatja Editet és új párját. Mindezt havi 25000 forintért - kezdi beszámolóját az Euronews a Soroksáron kialakult helyzetről.
A program sikere miatt ugyanis az ULE azt tervezte, hogy épít még egy mobilházat, ehhez megvásároltak egy másik telket is, a kivitelezésre pedig engedélyt adott a helyi főépítész is. Ekkor jött a független, a legutóbbi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP támogatásával polgármesternek megválasztott Bese Ferenc, aki viszont az utolsó pillanatban leállíttatta a munkát. Építési tilalmat rendelt el a közgyűléssel együtt a környéken, szerinte ugyanis "a helyieknek elegük van a hajléktalanokból", bár a program lényege épp az lenne, hogy az érintettek ne legyenek hajléktalanok.
namihami
Fehér és keresztény.
Hogy ez hetero, az az egyre szaporodó fideszes beállítottságú melegek száma miatt egyre kétségesebb.
voltmárjobbis
Ez ám a keresztényi hozzállás!
Orbán Viktor: Európa utolsó reménye a kereszténység! Nekünk Magyarország az első – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök február 18-án elmondott 20. évértékelőjében, amelyet Budapesten,
a Várkert Bazárban tartott a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében
Persze beszedni az adót és utána kivinni a határon túlra, a magyarországi szegényeknek nem ad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.