Debrecenben tartott előadást október 15-én Gődény György járványszkeptikus patikus barátaival.

Senki nem viselt maszkot a járványszkeptikus dr. Gődény előadásán

"Fellépett" még a gyöngyösi kórházból kirúgott dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész és Tamási József belgyógyász.

Az előadás túl sok újat nem mondott, Gődényék legfőbb problémaként azt vázolták, hogy a maszkviselés sok esetben értelmetlen, és nem is biztosít védelmet a fertőzés ellen.

A felvétel tanúsága szerint a hallgatóságból senki nem viselt maszkot, és a távolságtartásra sem fektettek túl nagy hangsúlyt.

Akit érdekel az előadás itt megnézhet belőle egy összefoglalót.

Fotó: Debreceni Nap.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A lélegeztetőgépek leendő tulajdonosait láthatjuk a képen. És ez a fazon, mint egy őrült télapó. Mintha a fejére ragasztottak volna egy hatalmas fanszőrzetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A lélegeztetőgépek leendő tulajdonosait láthatjuk a képen. És ez a fazon, mint egy őrült télapó. Mintha a fejére ragasztottak volna egy hatalmas fanszőrzetet.
jesz
Gődény? A testbeszéd mindent elmond.
Csibi
Ez van, amikor a "józan ész" Gődény György állításával találkozik!
Megjegyzem: Görény Gödény pofáján mi az, ha nem maszk?!
Namely
@simmering73: Tehát nekik fogják eladni a lélegeztetőgépeket? De miből gondolod, hogy meg is veszik?
karma1
Arrol sem keszult hivatalos jelentes, hogy a Groupama arena nagy meccse utan hanyan lettek betegek? Bar ott mindenki a sajat betegsegenek a "kovacsa" volt ... (meg itt is)...
Es ahogy elnezem a sorokat, pont azok ulnek a szekeken majdnem egymas oleben, akik amugy veszelyeztetett koruak, - dehat ok tudjak... Csak masokat ne fertozzenek meg a sajat felelotlenseguk miatt.
Ronin2
Gődény "előre menekül",mert a kamupártjára felvett 150 millióval nem akar/tud/ elszámolni.
Ui:- ha valamelyik rokonomat egy ilyen szkeptikus / bizonyítottan/ megfertőzné,no,az biztosan nem élné túl az akcióját.
Ideje lenne egy szívlapáttal iszonyatosan pofán verni az ilyen alakokat.
Nekem sem kedvencem a "szopásgátló"/ DD/,de naponta büntetném ezt az alakot a maszk nem viselése miatt.
Giovanni Alba
Most akkor van egy szigorú járványügyi előírás, rendeletek, rendszabályok, szankciók. A P. Péter funkcionálisan vak és süket személy vezette szervezet már egészen biztosan megtette a megfelelő lépéseket a fényképen/fényképeken látható személyek ellen szabálysértés, szándékos veszélyeztetés miatt. Vagy ahhoz dudálniuk kellett volna?
Ki adott vajon engedélyt a rendezvény megtartására? Számolja már a téglákat a börtön falában?
human
Szerintem Gödény nem hülye. Biztos sokat keres ezen az egészen.
anyuci
Gödény NEM járványszkeptikus ! Csakhogy járványok mindig is voltak és lesznek és - miután maszkban kell bohóckodnunk hónapok óta - láthatóan nem egy szövetdarab fogja megvédeni az embereket ! Ha érne valamit, akkor már nem terjedne. Azt is érdemes lenne észrevenni, hogy 2020. január-szeptemberben 94 494-en haltak meg, 3248-cal KEVESEBBEN, mint az előző év azonos időszakában . A gazdasági kárai nem elhanyagolhatók a pániknak. Ezrek, tízezrek, százezrek, családok élete megy kukába !!! Reptéri dolgozók, turizmusból, szállodaiparból, vendéglátásból, utaztatásból élők a túlélésért küzdenek már 7 hónapja !!! Ahogy annak idején a menekülteket összemosták a terroristákkal, most ugyanúgy összemossák a maszkot nem csodaszerként kezelő józanul gondolkodókat a járványszkeptikusokkal, hogy a hisztériázó közvéleményt ellenük hangolják ! A vírus pedig röhög. Teszi a dolgát és ha majd elegen túlesnek rajta, akkor elgyengül és lassan kifullad - ilyen a természete. Több, mint 32 millióan rendben kigyógyultak belőle - esetleg erre is lehetne fektetni a hangsúlyt, hiszen ez előtt sem voltak halhatatlanok az emberek !!!
namihami
Ha csak egymás között maradnának, a fene törődne velük. Hulljon a férgese.
A gond az, hogy ezek is szabadon mászkálhatnak KÖZÖTTÜNK.
Pálinkás Pál
@namihami: ohó...hát erre van megoldás...otthon maradsz,és akkor nem találkozol velük!!! tudod,..amit tavasszal szajkóztatok.."'Maradj otthon"...@anyucinak tökéletesen igaza van...de ti nem látjátok a tényeket...egyszerűbb rettegni, meg ordibálni...várjátok azt a vakcinát mint a messiást...a flu ellen évtizedek alatt nem tudtak normális oltást kifejleszteni miből gondoljátok hogy erre hónapok alatt sikerül??? arról nem is beszélve,mi van ha a vírus gondolt egyet és tegnapelőtt mutálódott??, akkor dobhatjátok kukába a vakcinátokat!! persze ezen is lehet segíteni...ha lesz vakcina,akkor a politika egyre kevesebb fertőzést,halált fog bejelenteni...és ti megnyugodhattok hogy megvan az ellenszer.
Magyarországon nem tudod miben halt meg valaki, mert "mengele" megtiltotta rögtön a boncolásokat...na szerinted miért??? hogy nézne már ki hogy a rákos beteg rákban halt meg és nem a covidban!!!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nos áruld el nekem ,miért követtek el szabálysértést??? a felvétel október 15.-én készült...a szájkosár rendelet szigorítása okt 23-tól érvényes...
7577
@anyuci: Ha az ostobaság fájna már a főutcán tetszene ordítva rohangálni kedves "anyuci" Persze egy ennyire ostoba embert meggyőzni sem lehet semmiről mert el van telve saját nagyszerűségével. Önnél a józan ész legkisebb szikrája sincs meg anyuci! Gondolom hisz a gyógyszermaffiában , a laposföldben és a kamu holdraszállásban is. Esetleg talán tessék elolvasni néhány ugyanilyen nagyszájú volt vírustagadó bejegyzését miután kijöttek a kórházból.Nem kívánom hogy betegedjen meg Ön vagy vmelyik családtagja de megérdemelné.
Pálinkás Pál
@7577: no linkelj ide néhány "vírustagadót"...aki kijött a kórházból...valahogy mindig azt látom hogy olyanok fertőződnek,betegednek meg, akik szigorú maszkhívők...hát hogy van ez??? és érdekes módon...senki nem mer leülni nyilt vitára Gödényékkel...kevesebb a halott ,mint tavaly...beköszöntött az influenzaszezon...boncolás megtiltva...banya kijelenti ha egyszer covidos voltál,tök mindegy mibe halsz meg,covid áldozatnak fognak számolni!!! ez nektek fel sem tűnik??? nem baj,retteghettek még jó ideig, van aki vigyáz rátok, az operett törzs ,meg a duce!!!
vacsi
Döglene meg mind! De sajnos, nem ők fognak, hanem azok a szerencsétlenek, akiket ők fertőznek meg!
anyuci
@7577: ! Ezek kemény észérvek:) . Legyen nyugodt, nem vesszük el senkitől a lélegeztetőgépet, egyrészt amint lehet lvesszük a maszkot, mert az tényleg megbetegít, így a saját kocsinkban, a lakásunkban nem pompázunk benne, így mi majd a világ 32millió 250ezernél több gyógyultjának a számát fogjuk szaporítani. Egyetlen kamu adatot sem közöültem, a KSH és a hivatalos oldalakon nézzen utána. A dolgok a helyükön vannak, mert maga megvet engem, én pedig magát, csak én minden szavamat alá is támasztom. Kezet mosni mindig is szoktunk, így azon még változtatni sem kellett, vitamindúsan táplálkozunk, friss levegőn is vagyunk és mi nagyon sokat nevetünk, így a lelkünk is rendben van. Mindenki el fogja kapni, szóval mi azzal a lendülettel fogunk meggyógyulni, vagy már lehet túl is estünk rajta enyhe tünetekkel :) . Mindegy mit kíván, mert az olyan, hogy visszaszáll :D
anyuci
@vacsi: Esetleg aki ilyen parás, az otthon is maradhat !!! Ők normális, pozitív emberek, ha elkapják, kigyógyulnak. A rettegés a legjobb vírusgazda !
vacsi
@anyuci: Én nem félek - de a gyerekeimet, unokáimat féltem! Nagyon!
Pálinkás Pál
@vacsi: felejtsd már el ezt az "ők fertőznek meg" dumát... egy bizonyított esetet tegyél ide, amikor biztosan A. megfertőzte B.-t kicsit utána kéne olvasnotok hogy is működik egy járvány!!!
Jozefina
dr görényt el kell ítélni szándékos emberölési kísérlet miatt!!! Minden országban, ahol szigorúan viselik a maszkot és betartják a távolságot, ott csökkent a vírus terjedésének a sebessége. Kezelhetőbbé vált a helyzet. Ezek az emberek lázítanak, nem szakmai érveik vannak, kóklerek. Ha bárki megbetegedne közülük a teljes korházi ellátást ki kellene fizettetni velük.
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: file:///C:/Users/JOC~1/AppData/Local/Temp/MicrosoftEdgeDownloads/530a8bd5-8e2f-4f91-88b2-44d0714c0e1e/MK_20_207.pdf
Szeptember 18. Magyar Közlöny
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nos felvilágosítalak,innen nem tudom megnyitni a gépeden lévő fájlokat,mert te az küldted el nekem...egyébként részvétem hogy Windowst használsz!!!
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Te most arról akarsz meggyőzni, hogy csak az kapja el a vírust, aki elfogadja, hogy létezik? Ez elég messzire vezetne. Ismerős Pataky Attila neve? Este elég nagy port vert fel.
1. A száj és az orr kötelező eltakarása
1. § (1) A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles
a) a tömegközlekedési eszközön,
b) – a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet szerinti vendéglátó üzlet
(a továbbiakban: vendéglátó üzlet) vendégei kivételével – az üzletben történő vásárlás, illetve az üzletben
történő munkavégzés során,
c) – a vendéglátó üzlet vendégei, továbbá az irodák, sportolás céljára szolgáló helyiségek és az üzemi
helyiségek területének kivételével – a bevásárlóközpont területén,
d) a fellépők kivételével az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény
helyszínén, függetlenül annak nyilvánosságától – így különösen színház, tánc-, zeneművészet –,
e) – az irodák és az üzemi helyiségek kivételével – a mozi területén,
f) a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló törvényben
meghatározott
fa) muzeális intézmény látogatók számára nyitva álló területén,
fb) nyilvános könyvtári ellátást biztosító intézmény látogatók számára nyitva álló területén,
fc) kép- és hangarchívum látogatók számára nyitva álló területén,
fd) közművelődési intézmény látogatók számára nyitva álló területén,
fe) közösségi színtér látogatók számára nyitva álló területén,
ff) integrált kulturális intézmény látogatók számára nyitva álló területén,
g) a köziratokról, a közlevéltárakról és a magánlevéltári anyag védelméről szóló törvényben meghatározott
ga) közlevéltár külső személyek számára látogatható területén,
gb) nyilvános magánlevéltár külső személyek számára látogatható területén,
h) ügyfélfogadási időben
ha) a közigazgatási szerv ügyfelek részére nyitva álló területén,
hb) az egyetemes postai szolgáltató által vagy a postai...
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Bemásoltam a címsorba, megnyílt a dokumentum, de ez most nem lényeges. Szeptember 18. a Közlöny dátuma, lényegében mindenütt kötelező a távolságtartás, és zárt helyeken a maszk. Te meg itt arra hivatkozol, hogy szabadtéri rendezvényeken is kötelező lesz? A nagyszakállú talán a mezőn prédikál? Vagy a sátor nem számít zárt helynek?
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: és ebben a felsorolásban te hol látod a rendezvényt??? ez a régebbi...okt 23-tól kell a rendezvényeken résztvevőknek is szájkosarat viselni!!!
Pataky Attila.../régebben még Pataki...de nemzethy lett!!/... te most példának hozol fel egy 70 éves alkoholista rockert??? komolyan gondolod...,na ne röhögtess...már a korából adódóan is a veszélyeztetett csoportba tartozik...egyebekről nem is beszélve!!!
ami meg a vírus elkapását illeti...nem függ attól hogy hiszel-e benne vagy sem, mint attól sem ,hogy van rajtad maszk vagy sem...
tegnap linkeltem egy videót,ha akarod megkeresed...cilike hangsúlyozza hogy a maszk senkit nem véd meg semmitől!!!persze ez még azelőtt volt hogy a sok szemetet behozták volna kínából!!!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: Nem...a mikulás nem a mezőn prédikál...és változatlanul mutasd meg azt a kitételt a listádban, ahol egy magánszemély által rendezett összejövetelen kötelező a maszk!!!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: de nem vitatkozom ,mert nem érdekel ki mit gondol, te azt gondolod ,én nem...
ómió
Ellenőrzés meg sehol? Vagy "sutyiban" volt?
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Kedves Pál! A felsorolásban ott van, hogy kötelező a távolságtartás, és a maszkviselésnél külön kiemelik még a buszvárót is. Buszvárót, érted. Az, hogy a nyilvános WC nincsen külön nevesítve, az azt jelentené, hogy ott nem is kell? Amikor az üzemeltetők finom célzásokkal jelzik a távolságtartás szükségességét. És igen, példának hozok fel egy vén, alkoholista danászót, aki nagy mellénnyel hirdette, hogy csak hiszti az egész, a kórházban meg sírva tért meg. Az, hogy kora és életmódja miatt különösen veszélyeztetett volt, ez éppen arra lett volna érv, hogy legyen óvatos, tartsa be a szabályokat. Igazad van, nem érdemes vitatkozni. Te azt mondod, ez csak hiszti, én meg azt mondom, ott is be kell tartani a közlekedési szabályokat, ahol eddig még nem történt baleset. Ha érted a célzást.
vacsi
@Pálinkás Pál: Mindegy, hogy a járvány hogy működik - semmi nem olyan undorító, mint amikor ráköhögnek az emberre. A rendeleteket be kell tartani, ennyi!
jesz
hab ezen az elbaszott tortán:..az a hír járja, hogy Karácsony meg akarja tiltani az idős emberek utazását a tömegközlekedési eszközökön...
ezt nem akartam elhinni, de tegnap még minden hírben egyszer legalább elsütötték..Karácsony hallgat.

Szerintem ilyent(ha igaz)még egy igencsak náci érzelmű vezető sem merne utasításba adni.
namihami
@Pálinkás Pál: 05.07: Mint már leírtam, tiszteletben tartom a véleményedet, de vajon miért nekem kellene otthon maradnom? Ezek a ""vírustagadók"" szembemennek egy (szerintük hibás) rendelkezéssel. Az, hogy igazuk van-e vagy sem, az még nem bizonyított (bár a fertőzési adatok nem az ő igazságukat igazolják), de a rendelkezések általuk történő felülbírálata viszont semmiképpen. Nehogy már nekem kelljen miattuk ebzárlatot elrendelnem magamra. Különítsék el a jelenlévőket és tagadókat egy biztonságosan őrzött helyen és engedtessék meg nekem a lehetőségekhez adható, viszonylagos szabad élet élhetésére.
Mint a cikkből is kiderül, a paláver után mindegyik szabadon mászkál országban-világban és senki nem tudja ellenőrizni, kivel kerülnek kapcsolatba. Nehogy nekem kelljen vállalnom a kockázatot, mert ők ilyen karakán vírustagadók. Kerítsenek körbe egy falut/várost és ott éljenek az elveik szerint. De, amíg az egész világban élnek ezek a rendelkezések, addig ők az elzárandók.
Pálinkás Pál
@namihami: nos ..a járvány terjed..és a kórházi adatokból ítélve nem a fiatalok között...egy bizonyított eredményt tegyél ide arról hogy a maszk bármiben segíti a járvány megfékezését...egy "kontroll csoport"..van Svédország..és mivel ott semmiféle második hullám nincs..azt hiszem fényesen bizonyítja hogy a maszknak semmi köze hozzá,ugyanis ott nem volt kötelező sehol!!!
Pálinkás Pál
@vacsi: persze hogy undorító...de ne már...rendeletbe kell foglalni a "köhögést"??
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: jó is hogy említed a közlekedési szabályokat...az is tele van logikátlan baromságokkal,amit a kutya sem tart be, csak arra jók hogy lehessen büntetni... jó példa erre a mai fényes új szigorítás...na vajon szerinted ki fogja a kocsmákban betartani..főleg úgy hogy hagytak rajta egy akkora kiskaput amin az elefánt vidáman átrobog...mert valami olyan van benne ,hogy amíg eszel-iszol ,addig nem kell...nos szerinted miért mennek az emberek kocsmába..?? és ki fogja ellenőrizni a maszkhordást az ivóban??? a kocsmáros biztos nem ,mert ha szívóskodik,otthagyják a vendégek..vagy minden lebujba rendőrt képzelsz???
human
Gödény pártja mennyi állami támogatást is kapott 2018-ban? 200 milliót?
youtu.be/ymXH4mODDfk?t=4003
SystemError
Hát legközelebb már nem lesznek ennyien...:)
division
@SystemError: Barmok gyülekezete, élén ezzel a Görénnyel...
legott
Sokan csodálkoznak, hogy egykor virágzó civilizációk, hogy térhettek vissza a teljes sötétséghez (ha nem lenne olaj, az arab országok is az ősember szintjén lennének most - Dubajban is !!!)

Matematika, fizika, csillagászat, pszichológia, építészet, művészet...
MIND KUKA!

Vissza a sötétséghez !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.