A Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította a DK feljelentését. ... A DK szerdai közleményében azt írja, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította a feljelentést, arra hivatkozva, hogy Varju László képviselő nem szolgáltatott elég bizonyítékot, illetve hogy a túlárazott lélegeztetőgépek ügyében már érkezett más megkeresés is Polt Péter legfőbb ügyészhez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos, várt valaki mást???, csak kormányváltás után ezeket az embereket szigorúan felelősségre vonni, és nem bedőlni a dumának hogy "parancsba kaptam"...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: alapvetően igazad van, de a kormányváltás várása?? Túl azon, hogy kicsi a remény rá, kizárt, hogy akár csak a főbűnösöket is megbüntiznék! =))
Pl. biztos vagyok, hogy még a legnagyibb gazembereket, mondjuk. Polt el sem távolítják!!! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: ebben meg neked van igazad...Polt gumigerincű...majd akkor az ellenzéknek fogja elkenni az ügyeket!!!
RonaGyuri
mindeközben:

A hit-tagadók

bár most és itt nem a politikai (annak változása követhetetlen), hanem vallási hovatartozásról van szó

Valamiféle ellenreformáció, pontosabban ellen-evangélikuskodásnak lehetünk tanúi a két gátlástalan tróger esetében. Igen a retardált dagadt törpéről és a felkent lovagjáról van szó. Mindketten evangélikusnak születtek és kereszteltettek, de azóta „kitértek, persze nem formálisan” nem csak verbálisan, de konkrét intézkedések szintjén is.
Zsóti most a lengyelek, a kereszténység, pontosabban a katolikusság védőbástyájaként tetszeleg.
„Lengyelország és a lengyel nemzet szíve közepe a kereszténység – egészen pontosan a katolicizmus.” – ha nem is taxatíve, de sejtetésként hazudja, hogy II. János Pál pápa mondta.
Azt viszont taxatíve teszi, hogy nem kis logikai csavar dömpinggel, de lényegében Gyurcsány számlájára írja a pápa elleni merényletet!!! =))
csipetke
Végülis ezért tartják (rohadtsok pénzért) az elsikáláügyi legfőbb seggfejet.Ezt is elsikálta,oszt jóvan.Nincs itt semmi látnivaló,mindenki mennyen a dógára..
(azért remélem,hogy '22-ben ezt is előszedik,mert nem 3 forintról van szó)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.