Öt dolgozó is megfertőződött, ezért bezárták a berettyóújfalui kórház sebészeti osztályát.

Be kellett zárni a sebészeti osztályt a dolgozók megfertőződése miatt

Az ATV-re hivatkozva a Blikk azt írja: Debrecenben végzik el az előjegyzett műtéteket. Ott kezelik a város polgármesterét, a szintén megfertőződött Muraközi Istvánt is.

Mohácson az intenzív osztály van zárva, szintén a dolgozók pozitív tesztjei miatt. A belgyógyászati osztály két hét után viszont újra megnyílt az intézményben. Az intenzív ellátásra szoruló pácienseket Mohácsról Pécsre szállítják. Szigeti József orvosként praktizáló városi képviselő szerint borzasztó a kommunikáció az önkormányzat és az állam között, az ellenzéki képviselők és a betegek is alig kapnak hivatalos tájékoztatást.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos a dolog most kezd szörnyűvé válni...amikor valós ,műtétre várók gyógyulása sérül a hiszti miatt!!!
Jozefina
Úgy gondolom, hogy a propaganda helyett (minden kórház, egészségügyi intézmény, stb, rendelkezik a megfelelő védőfelszerelésekkel) a korménynak és a törzsnek valóban biztosítania kellene ezeket. Ha az egészségügyi dolgozók mindezekkel el lennének látva nem fertőződnének meg. Szomoró eset, hogy más betegek ellátása is veszélybe kerül emiatt. A kormány és a törzs kapkod, nem látszanak a szakmai döntések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.