Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár -az aktuális kormány-jórendőr- végig haknizta a szerdát azzal, hogy a kormány kész segítséget nyújtani a fővárosi városvezetésnek és pártízmilliárdos fővárosi városfejlesztés terhét átvenni. Két dologra nem hajlandóak: nem elvonni az önkormányzattól ugyancsak pártízmilliárdot és hozzájárulni a hitelfelvételhez.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
fürjest azért fizetik, hogy szándékosan keresztbe tegyen a fővárosnak. Megtenné ezt a maga örömére is, de így, hogy még dotálják is érte, nyálcsorgatva boldogan tesz eleget a megbizatásnak. Ezek őszintén hiszik azt, hogy ellenzékben mindenki hülye, átverhető, és meggyőzhető bármiről. Megtapasztaltuk, hogy gyakorlatilag év eleje óta piszkálják Karácsonyt, hogy fogjon hozzá a Lánchíd felújításához, mert a pénz rendelkezésére áll, ám ez csak hazugság, mert sem pénzt, sem írásos nyilatkozatot nem ad orbán. Hiszem, hogy M.o. népe még egyszer nem lesz olyan hülye, hogy erre a bagázsra szavazzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.