A CMC Déli Klinika kutatói a világon az elsők, akik bizonyították egy speciális gyógynövény-kombináció koronavírust semlegesítő, fertőzést gátló hatásait... Balázs Anna, a klinika vezérigazgatója az eddigi kutatási eredmények alapján elmondta, hogy a bodorrózsában található speciális hatóanyag koncentrált formában tartalmaz ún. polifenolokat, amelyek nemcsak semlegesítik a koronavírust, hanem

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Persze a remény hal meg utoljára... tényleg várom, hogy felfedezzék a virus ellenszerét, de sajnos ez a mostani cikk is még mindig csak feltételes módban beszél erről. Laikus vagyok, tehát én nem érzem ezt "óriási felfedezésnek".:((
Nyírfa
@sgl: www.herbahaz.hu/mama-tea-bodorrozsa-level-szalas-50g/?maganszemely=reg0

Szuhartartalmú kozmetikumok Blueberry néven már évek óta piacra kerültek, elég sok biobolt forgalmazza. Én először a Bijóban vettem.
Mondanám, hogy csókolom, jobban oda kéne figyelni a természetre, a bíbor kasvirág, a grapefruitmag-cseppek, az ezüstkolloid, az Aloe Vera, a Zsálya, a Lapacho...és még számos növény áll a rendelkezésünkre, hogy védjük, fenntartsuk , adott esetben helyre állítsuk az egészségünket.
Én a méhpempő híve is vagyok, de most éppen egy Tulsi - indiai bazsalikom - kúrát tartok.

Nincs új a nap alatt.
Nyírfa
Stilizálok: évek óta piacra kerültek helyett: évekkel ezelőtt piacra kerültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.