Átvette megbízólevelét csütörtökön Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP), akit az Országgyűlés képviselőjévé választottak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az október 11-i időközi voksoláson.

Átvette megbízólevelét Koncz Zsófia, ezt ígéri a választóknak
Fotó: MTI/Vajda János

A tiszaújvárosi központú választókerületben azért kellett időközi választást tartani, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott fideszes képviselője, Koncz Ferenc.

A voksolást Koncz Zsófia nyerte 17 700 szavazattal, aki a megbízóvél tiszaújvárosi átadásán azt mondta: köszönöni a bizalmat minden támogatójának, a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson. Úgy fogalmazott, hogy az egész térséget, a választókerülethez tartozó 42 település szolgálja munkájával, készül a közös feladatokra.

A következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben

- húzta alá.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A megfelelő gombot megnyomni - ennyi a feladat Zsófia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Öreglány !! Hol a maszk?? Egyeseknek kivételezés van?!?!?
simmering73
Nem volt ott egy értelmes ember sem, aki rászólt volna az vénasszonyra, hogy legalább a fotózás idejére vegye fel azt a kurva maszkot? Mert ez üzenet a gödényféle barmoknak, hogy no lám, csak a beszariak hordják.
rokker33
Hazudik hazudik hazudik!! Nem fog semmit csinálni amíg ott van legfeljebb azt amit a gazdája mond vagy utasít neki!A maszk víselés a fidesznél nem kötelező csak egy fotó erejéig,de a mami még nem tudja hogy mi a pálya! Nem baj 1.5 év múlva profi fideszes lesz, addigra kitanulta a szakmát, ha nem akkor repül !!!
kereső
A megfelelő gombot megnyomni - ennyi a feladat Zsófia.
rokker33
@vacsi: Mert a fidesz nél nem kötelező csak maximum egy fotó ig! Még bekell tanulnia a vén lánynak!
colibri
Hazug fideszesek feleslegesen ígérgetnek bármit is. 2/3-os gombnyomogatónak kellett ő a parlamentbe, jól megfizetve.
Peller Anikó
@kurvanyád: Szeretvetisztelt Viktorunk is tisztességes úton lett megválasztva Mo elnök minimiszterének, nem is vontuk kétségbe soha.

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0
cikicakk55
Ugyan már! mióta szokás a Fidesznél betartani az ígéretet amit tettek. Eddig mindig csak vissza felé mutogattak.Szétrohad az ország,hullanak az idős és beteg emberek mint a legyek,de a Kormánynak a legfontosabb dolga,hogy felépüljün a pécsi foci stadion,és hogy jó mélyen beérjen a nyelvük Putyi,Erodan, és a kinai vezetők valagába. Ez a nőnemű lény sem fog becsületesebb lenni mint az apja volt. Már akkor csaltak,még a választás tartott.Krumplin vett Polgármester ez is.
jesz
az ígéret szép szó, ha megtarják úgy jó...

(ez egy régi népi bölcsesség)
kereső
@vacsi: Én aztán végképp nem aggódok.Ezen meg pláne nem- tényeken már minek.
ómió
Pedig micsoda új "varrodabizniszről" maradtunk le...! Hogy a "tetücsúszda kurzust" már ne is említsük!
Peller Anikó
@kurvanyád: Szeretvetisztelt Viktorunk is tisztességes úton lett megválasztva Mo elnök minimiszterének, nem is vontuk kétségbe soha.

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.