Úgy tűnik, messze vannak a felek a megállapodástól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Háborúskodás lenne?

Szerintem Orbán bosszúhadjáratának újabb ékes bizonyítéka, amit tetéz némi egyéni érdek is.

A derék megújult index.hu szerint „háborúskodása miatt” nem tud a főváros korszerű járműveket vásárolni. Bár „Két héttel ezelőtt a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának ülésén már megállapodott egymással a kormány és a főváros arról, hogy … átcsoportosíthatnak 3 milliárd forintot, más Európai Uniós fejlesztési projektekre szánt pénzekből ”, de kormány nem járult hozzá.
Nos az egyértelmű kiba … akarom mondani megrendszabályozáson túl van a dolognak érdekes, de felettébb megszokott momentuma is. Ahogy azt a derék Fürjes Balázs Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár bökte ki: a fővárosnak inkább azokat az eszközöket kellene beszereznie, amikről „még 2014-ben Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid BKK-vezérigazgató állapodott meg”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.